Βαθμολογία

Λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Μαρσέλο

Παρελθόν αναμένεται να αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο. O Bραζιλιάνος αστέρας φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού η οποία τον ικανοποιεί και βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα του Πειραιά για τη λύση της συνεργασίας τους.

Μία συνεργασία που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το καλοκαίρι, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί πρόωρα και άδοξα.

Ως γνωστόν ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης αποτέλεσε το πρώτο μεγάλο «μπαμ» του Ολυμπιακού (ακολούθησε αυτό του Χάμες Ροντρίγκες) στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο στο εξάμηνο που βρίσκεται στους ερυθρόλευκους δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να είναι μεταξύ... πάγκου και εξέδρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρσέλο έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

Εντούτοις οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο, μετά από δέκα συμμετοχές του Βραζιλιάνου με την ερυθρόλευκη φανέλα, στις οποίες σημείωσε τρία γκολ.

Σενάρια θέλουν τον πολύπειρο άσο να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Αλ Νασρ, η οποία πριν λίγο καιρό πραγματοποίησε τη σπουδαία μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Μάλιστα, νωρίτερα ο 34χρονος μπακ είχε ανεβάσει στα social media βίντεο με τον «CR7», με τη φημολογία να θέλει την Αλ Νασρ, ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΠΗΓΗ