Βαθμολογία

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Αχιλλέας Φαρσάλων (PICS)

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Αχιλλέας Φαρσάλων την Πέμπτη στο κατάστημα “Κρούστα” στα Φάρσαλα. Το “παρόν” στην εκδήλωση έδωσε η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα.
Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Νικόλαος Γκατζόγιας, Χρήστος Μπασαγιάννης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Σταύρος Κουκουλιός και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Μπρόζος.
 
Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Τσαπραΐλης ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλο το επιτελείο της ομάδας και στο τέλος της σεζόν να είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων η ομάδα που θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ ζήτησε από τον Δήμαρχο Φαρσάλων να σταθεί στο πλευρό του Συλλόγου και να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί η Δημοτική αρχή στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η τοποθέτηση του κ. Μάκη Εσκίογλου.
 
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων Βασίλης Καραλούλης ο οποίος κέρδισε το φλουρί. Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά την Δημοτική αρχή για την μαζική παρουσία της στην εκδήλωση.
Επίσης ευχαριστεί το προσωπικό του καταστήματος για την άψογη εξυπηρέτηση και την όμορφη εκδήλωση.