Βαθμολογία

«Η ομάδα του Ηροδότου περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της»

Ο Ηρόδοτος αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει:

«Η ομάδα του Ηροδότου περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της. Βιώνουμε την αναλγησία της πολιτείας το θράσος και το ψέμα ενός Υφυπουργού που μας εκδικείται άνευ λόγου και αιτίας .

Μας έπεισε να βάλουμε 350.000 Μετοχικό κεφάλαιο και 150.000 εγγυητική τάζοντας ότι θα αναβαθμιστεί η κατηγορία ! Τον πιστέψαμε και εξαπατηθήκαμε !

Μας έταξε τριετές τηλεοπτικό συμβόλαιο κλειστό και βρεθήκαμε να παρακαλάμε την ΕΡΤ ως επαίτες και αυτός να νίπτει τας χείρας του « δεν είναι αρμοδιότητα μου» έλεγε …. Ντροπή .

Έχει κατασυκοφαντήσει την SL2 ότι έχει χειραγωγημένους αγώνες και για τον λόγο αυτό δεν μας δίνει ποσοστό από τη φορολόγηση του στοιχήματος . Πόσοι αγώνες έχουν κριθεί τελεσίδικα την τελευταία πενταετία ως χειραγωγημένοι ;; Ούτε ένας !!!

Πόσους αγώνες έκρινε η ΕΠΑΘΛΑ ως πιθανόν χειραγωγημένους και τους έστειλε προς διερεύνηση;; Μόνο δυο όπως δήλωσε στην Βουλή.

Είναι δυνατόν χωρίς καταδικαστική απόφαση να στιγματίζεται ολόκληρη κατηγορία; Εκτός και εάν με αυτή την μεθόδευση εξυπηρετούνται αλλότριοι σκοποί και σβήνονται χρωστούμενα.

Μας εκθέτετε καθημερινά, μας συκοφαντείτε και μάλιστα στην Βουλή αναφέρατε ότι η ομάδα μας αγωνίζεται παράνομα γιατί στερείτε εγγυητικής επιστολής. Είναι δυνατόν να αγνοείτε τι έχετε νομοθετήσει;

Με τον νόμο που εσείς ψηφίσατε μας δώσατε την δυνατότητα ακόμα και αν καταπέσει η εγγυητική να αγωνιζόμαστε νόμιμα (αφού η κατάπτωση της εγγυητικής ήταν απαγορευτικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα ΜΟΝΟ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022) και άλλωστε για τον λόγο αυτό τιμωρηθήκαμε πρόσφατα από το αρμόδιο δικαστικό όργανο με πρόστιμο !!

Που είναι η παρανομία λοιπόν; Αναρωτηθήκατε όμως γιατί κατέπεσε η εγγυητική ; Κατέπεσε γιατί μας είπατε ψέματα και δεν μας αποδώσατε αυτά που δικαιούμασταν, αφού με την ΚΥΑ 620241/21-12-21 που φέρει την υπογραφή σας, έπρεπε να λάβει κάθε ομάδα της SL2 στις 15/1/23 17ο/ο από το διανεμημένο ποσό ήτοι περίπου 177.000€ κάθε ΠΑΕ , δεν τα δώσατε και ήρθατε τον Φεβρουάριο του 23 να αποφασίσετε ότι δεν θα λάβουμε ούτε ένα ευρώ!

Τα χρήματα αυτά τα είχαμε προϋπολογίσει και τα είχαμε καταθέσει στου προϋπολογισμούς στην ΕΕΑ! Γι’ αυτό κατέπεσε η εγγυητική μας κ. Αυγενάκη και θα είστε ο ηθικός αυτουργός αν υποβιβαστεί η ομάδα μας!

Υ.Γ Δεν ξέρετε ακόμα ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού παράνομα κρατεί την εγγυητική του Ηροδότου και δεν μας αφήνει να την ανανεώσουμε ενώ τα 150 χιλιάρικα είναι μέσα».