Βαθμολογία

Εθνική Νεανίδων: πρώτη συγκέντρωση ενόψει Σερβίας

H Εθνική Νεανίδων εκκινεί την προετοιμασία της ενόψει των δύο φιλικών αγώνων με τη Σερβία στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης (18/02/2023, 12:00 και 21/02/2023, 11:00), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την συμμετοχή της στην 2η προκριματική φάση της League Α του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19 2023, τον προσεχή Απρίλιο.

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας τόνισε ότι κύριο στόχο της ομάδας αποτελεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους επερχόμενους αγώνες του Απριλίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπακώστα:

"Είναι η δεύτερη συγκέντρωση μας για το 2023 καθώς είχε προηγηθεί το τριήμερο προπονητικό camp τον Ιανουάριο. Έχουμε μπροστά μας δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα της Σερβίας, η οποία είναι σε μεγαλύτερο γκρουπ δυναμικότητας από εμάς και πρόσφατα αντιμετώπισε την Ιταλία, με την οποία θα τεθούμε αντιμέτωποι στη πρεμιέρα της δεύτερης προκριματικής φάσης. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα δύο παιχνίδια με τη Σερβία ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις και τα δύο φιλικά να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Η ομάδα διαθέτει ομοιογένεια και εμπειρία από μεγάλα τουρνουά καθώς αποτελεί ένα εξαιρετικό σύνολο εδώ και 4 χρόνια. Προσπαθούμε συνεχώς να προοδεύουμε αγωνιστικά και με την πρόκριση που πετύχαμε στην πρώτη προκριματική φάση στην Πάτρα αποδείξαμε ότι η ομάδα αυτή συνεχώς εξελίσσεται και έχει πολλές δυνατότητες για το μέλλον."

Δείτε ΕΔΩ τις κλήσεις της Εθνικής Νεανίδων για τα δύο φιλικά με την αντίστοιχη της Σερβίας.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων της Εθνικής Νεανίδων:

Πέμπτη 16/02, 19:00
Παρασκευή 17/02, 12:00
Κυριακή 19/02, 12:00
Δευτέρα 20/02, 12:00

*Υπενθυμίζεται ότι και στις δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Σερβία η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η είσοδος των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική θύρα του Σταδίου της Νέας Σμύρνης.