Βαθμολογία

Πρόκριση για το Μαυροβούνι, απέναντι σε μία μαχητική Τερψιθέα (PICS)

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι κυπέλλου, για την φάση των «16» έγινε την Τετάρτη (15/2) στο γήπεδο Τερψιθέας ανάμεσα στον Μαχητή και το Μαυροβούνι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τις δύο ομάδες χώριζε μία ολόκληρη κατηγορία, παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι δεν το άφησαν να φανεί. Μόλις στο 80’ το Μαυροβούνι κατάφερε να πετύχει το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες και να πάρει την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαn πολύ δυνατά στο παιχνίδι, στο 12’ δημιούργησαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Φανίδη να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η Τερψιθέα φαινόταν μία πολύ συμπαγής ομάδα και ανταποκρινόταν με το παραπάνω απέναντι στο Μαυροβούνι.

Οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ανέβασαν στροφές, έτσι στο 55’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πράπα σε αντεπίθεση, αφού έκανε το σουτ από κοντά, τον σταμάτησε όμως σωτήρια ο Σκούρας με τα πόδια σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα, το σουτ του Πράπα από πλάγια θέση, απέκρουσε και πάλι σωτήρια ο Δημήτρης Σκούρας που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.

Το νέο σουτ του Φακίτσα από κοντά, χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι!

Στο 80’ ύστερα από ωραία σέντρα του Νίκου Μπατζέλα, ο Αλέξης Κακαζούκης έκανε το εξαιρετικό σουτ έξω από τηνπεριοχή, η μπάλα βρήκε αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα, έτσι λύθηκε ο γόρδιος δεσμός για το Μαυροβούνι αφού μπήκε μπροστά στο σκορ (0-1).

Η Τερψιθέα μέχρι και το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησε να μάχεται για να σκοράρει, κάτι όμως που δεν ήταν εφικτό. Η τελευταία καλή στιγμή ήταν για το Μαυροβούνι στο 83’ όταν το σουτ του Μπάγκα Δ. και πάλι έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Σκούρας.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σκούρας, Παπαδημητρίου, Σακογιάννης, Ροκάς, Βεργής, Καραγκιόζης, Ζούγκα Μαν. (85’ Ζιώγας), Φανίδης, Φούντας (46’ λ.τρ. Μήτρος Β.), Ζούγκα Μαρ. (85’ Μήτρος Δ.), Παπαδόπουλος.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Α., Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Μπατζέλας Ν., Κουκούτσης (68’ Τατσέλος), Σκαφιδάς, Φακίτσας (75’ Μπατζέλας Β.), Πράπας (89’ Μουταφίδης), Μπέτσης, Ριζόπουλος Δ. (46’ Λιλολάρι).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Μίτης, Βαλιώτης.

Ανακοίνωσε Λιλολάρι το Μαυροβούνι!

Μία πολύ σημαντική προσθήκη ανακοίνωσε το Μαυροβούνι. Συγκεκριμένα απέκτησε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Ηλία Λιλολάρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Μαυροβουνίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Λιλολάρι...».