Βαθμολογία

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων προσπέρασε το εμπόδιο του Παναγροτικού (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων προσπέρασε το εμπόδιο του Παναγροτικού Νίκαιας με σκορ 3-0 και έτσι πήρε την νίκη πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους παίκτες του Αχιλλέα να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν από την αρχή ώστε να πάρουν το προβάδισμα.

Αρχικά στο 10' ο Κερμελίδης συνδυάστηκε όμορφα με τον Πασσιά αυτός τροφοδότησε τον Ματούλα με το σουτ να σταματά στον Νικολακούλη.

Στο 12' ο Κερμελίδης σούταρε από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 17' ο Παπακωνσταντίνου έκανε όμορφη ατομική ενέργεια από τα αριστερά ο Κερμελίδης έσπασε στον Πασσιά και αυτός με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Νικολακούλη για το 1-0.

Στο 30' ο Θοδωρής Μανακούσιος ανέτρεψε εντός της περιοχής τον Παπακωνσταντίνου με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει την έσχατη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάιος με τον Νικολακούλη να τον σταματά.

Στο 32' ο Παπακωνσταντίνου συνδυάστηκε όμορφα με τον Καραμπούζη η μπάλα κατέληξε στον Πασσιά ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 37' ο Παπακωνσταντίνου έκανε εντυπωσιακή κούρσα από τα αριστερά, σέντραρε και ο Πασσιάς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 44' η Νίκαια έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γκανάβας έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή τροφοδότησε τον Δημήτρη Μανακούσιο αυτός σούταρε δις με τον Κούλπα όμως να τον σταματά και τις δύο φορές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Αχιλλέα να κρατά την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να απειλήσει. Κάποια σουτ των Καραλούλη και Παπακωνσταντίνου δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Νικολακούλη.

Στο 62' ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε φάτσα με τον Νικολακούλη όμως ο τερματοφύλακας της Νίκαιας τον σταμάτησε πριν γίνει απειλητικός.

Στο 73' ο Γκαραλιάκος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και πάσα από τα αριστερά και ο Ματούλας με δυνατό σουτ νίκησε τον Νικολακούλη για το 3-0.

Οι παίκτες του Αχιλλέα είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Αετόπουλο και Φουρίκη με το 3-0 να παραμένει ως την λήξη της αναμέτρησης και τον Αχιλλέα να πανηγυρίζει την νίκη πρόκριση.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Χατζηλίαδης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Λάιος, Καραλούλης (65' Αετόπουλος), Ματούλας (75' Μακρής), Πασσιάς (80' Κρικώνης), Παπακωνσταντίνου (75' Φουρίκης) Κερμελίδης (65' Γκαραλιάκος).

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάττος): Νικολακούλης, Μανακούσιος Θ., Ανυφαντής (75' Πετράκης Χ.), Σώκος, Περήφανος, Παπακώστας Η., Φασούλας (75' Κωστόγιαννος), Παπαθανασίου, Μανακούσιος Δ., Γκανάβας, Γκουντίκας (75' Πιτσίλκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Παπαγεωργίου, Ρουπέλας.