Βαθμολογία

6ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης-Ολύμπου

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Ελασσόνας και την Κοινότητα Τσαριτσάνης, συνδιοργανώνουν τον 6ο Ορειβατικό αγώνα Τσαριτσάνης- Ολύμπου στις 01-02/04/2023 (σε περίπτωση που τις ημερομηνίες αυτές γίνουν εθνικές εκλογές οι αγώνες

μετατίθενται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 08- 09/04/2023). Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι εξής αθλητικές δράσεις 1) Ορεινός αγώνας 30 χλμ. 2) Σέγκια trail 8 χλμ. 3) Αγώνας 1.000μ. για παιδιά, «Κρυόβρυση fun run» και 4) Πεζοπορία 4,5.χλμ.

Οι αθλητές και οι πεζοπόροι θα απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, όπως τους πανέμορφους και μοναδικούς κάκτους, τα βότανα, τους παλιούς νερόμυλους, τη Σμίξη , τη Μυκηναϊκή Ακρόπολη Όρθη, την πηγή Κρυονέρι, τον βράχο του Αϊ- Σωτήρα (Περραιβικό ορθόλιθο), τη λίμνη Φάβα, της Διάβας (Ντιάβας) το Κουκούλι, τον παλαιό οικισμό Παλιοχώρι.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα έχουμε την υποστήριξη των εθελοντών που θα βρίσκονται στα σημεία ελέγχου της διαδρομής, του Δασαρχείου Ελασσόνας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κισσάβου-Ελασσόνας, του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Τσαριτσάνης, του Ιππικού Ομίλου Τσαριτσάνης του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, του παραρτήματος Ερυθρού Σταυρού Ελασσόνας, των αθλητών-τριών, των επαγγελματιών, αλλά και των τοπικών Εθελοντικών Ομάδων και Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελασσόνας.