Βαθμολογία

Το πάλεψε πολύ, αλλά... (PICS)

Μία πολύ σημαντική προσπάθεια έκανε η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς στην πρώτη της βαθμολογίας Κοζάνη και έφτασε κοντά στο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του κ. Χρήστου Καπελιάνη παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί και βάλανε δύσκολα στην ομάδα της Κοζάνης. Το παιχνίδι ο Δωτιέας το είχε «διαβάσει» καλά και ήταν κοντά στο να αποσπάσει ένα αποτέλεσμα.

Έτσι φτάνοντας στο 77ο λεπτό, η ομάδα της Κοζάνης κέρδισε ένα ακόμα κόρνερ, με τον Πάνο να πηγαίνει για την εκτέλεση, όπου με μπαλιά θα σημαδέψει το Νίασσε, ο οποίος θα πηδήξει ψηλά, θα πιάσει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Φ.Σ. Κοζάνης (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Πιριτζάους, Κούφας, Παπαργυρίου, Παπαδόπουλος, Μπακάλης (67’ Μπίντσης),  Ίσακσον (90’ Λάμπογλου), Νιάσσε, Καραγιάννης (87’ Βοριαζίδης), Κανούλας.

Δωτιέας Αγιάς (Καπελιάνης): Bekteshi, Preci (81’ Ντάλας), Ντελής Δ., Τάρτας, Ντακούλας (76’ Ντελής I.), Βλησαρούλης (81’ Χατζής Κ.), Λαβαντσιώτης, Αναδολού (88’ Αποστολάκης), Κορτσάρι, Γιαννακόπουλος.

Διαιτητής: Λαμπρίδης (Ε.Π.Σ. Πέλλας). Α' Βοηθός: Αδραμάνης (Ε.Π.Σ. Πέλλας). Β' Βοηθός: Παπαδόπουλος (Ε.Π.Σ. Πέλλας).

Στοιχεία και φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr