Βαθμολογία

Στο 89’ ο Ιπποκράτης απέσπασε τον βαθμό στο ντέρμπι κορυφής (PICS)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣΛ και τον 1ο όμιλο δεν ανέδειξε νικητή, αφού η Δόξα Αργυροπουλίου και ο Ιπποκράτης έμειναν στο 1-1 και έτσι παραμένει η διαφορά ως έχει (+2), με τους γηπεδούχους να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το σημερινό παιχνίδι έγινε σε καλές καιρικές συνθήκες με ήλιο, αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο να παρακολουθήσει ένα σημαντικό ματς.

Είχε πολύ δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες, χωρίς φάσεις. Το πρώτο μέρος μία μεγάλη καλή ευκαιρία στο 13’ για τους γηπεδούχους, με πρωταγωνιστή τον Τάκη Κίτσιο που έδωσε έξυπνα μέσα στην περιοχή για τον Βάνη, αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το γκολ που χώριζε τις δύο ομάδες σε όλο το παιχνίδι μέχρι το 89’ πέτυχε ο Δημήτρης Κόκκορας με πλασέ στο 16’, ύστερα από την ωραία ενέργεια και πάλι του Τάκη Κίτσιου, αφού τον έβγαλε ουσιαστικά στο ύψος του πέναλτι σε θέση βολής.

Στην επανάληψη ανέβασε στροφές ο Ιπποκράτης, στο 58’ μία μεγάλη ευκαιρία, όταν τροφοδότησε ο Ότι Φραχόλι τον Γεωργούλα, αυτός έδωσε για τον Ζυγούρη, που έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Ιπποκράτης διαμαρτύρεται για το γκολ που έβαλε ο Ζυγούρης στο 75’, γιατί σύμφωνα με τον διαιτητή ακυρώθηκε για χέρι. Από το άλλο «στρατόπεδο» στο 83’ διαμαρτύρονται έντονα για την 2η κίτρινη που δόθηκε στον Τάκη Κίτσιο για «θέατρο». Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο 85’ με το εξαιρετικό σουτ του Φουρτούνα και την μεγάλη απόκρουση του Κοτσιανούλη σε κόρνερ.

Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στο 89’ ο Ιπποκράτης να πάρει την βαθμό της ισοπαλίας με την συνεργασία Γεωργούλα και Φραχόλι Ο. και τελικό αποδέκτη τον Χρήστο Μήτρο που με ωραία κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό 1-1.

*Άτυχος στάθηκε ο Θωμάς Μπουζούκας στο παιχνίδι της ομάδας του, της Δόξας Αργυροπουλίου με την ΑΕΛ, αφού τραυματίστηκε σοβαρά. Η μαγνητική έδειξε χιαστό. Το χειρουργείο θα γίνει την 1η Μαρτίου, ευχόμαστε από το athleticlarissa περαστικά στον παίκτη και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Δασκαλόπουλος, Τσιρογιάννης, Κίτσιος Π., Γουναράς (71’ Βογιατζής), Βάνης, Φουρτούνας, Τσιάγκος, Σακοράφας (26’ λ.τρ. Πατσιωτός), Κίτσιος Τ., Κόκκορας.

Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης): Κοτσιανούλης, Γκόνας, Κουκλομένος, Κίτσας, Κουρούκας, Κατέρης (55’ Βούγιας), Φραχόλι Ο., Φραχόλι Φ., Μήτρος Χ., Ζυγούρης, Γεωργούλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Μάνος, Γκαρέλης.