Βαθμολογία

Έχασε πάλι τα… άχαστα αλλά δεν το πλήρωσε ο Τοξότης (PICS)

Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν παράσταση για έναν ρόλο, ο Τοξότης Λάρισας σπατάλησε για μία ακόμη φορά σωρεία ευκαιριών, αλλά εν τέλει κατάφερε να φύγει από το «Μητσιμπόνας Β’» με της νίκη, παραμένοντας σε απόσταση βολής από τις θέσεις της ανόδου στον βαθμολογικό πίνακα.

Η διαφορά δυναμικότητας με τον Μαρίνο Αντύπα ήταν μεγάλη, όμως οι παίκτες του Φίλιππου Θεοχαρίδη δε μπορούσαν για ένα ημίχρονο να βρουν το γκολ, αν και ξεκίνησαν με δοκάρι μόλις στο 3’ με τον Νάτσιο, ενώ μέτρησαν πέντε ακόμη κλασσικές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα.

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε στην επανάληψη ο… συνήθης ύποπτος Δημήτρης Σπηλιώτης με σουτ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γιώργος Μελανός στο 60’. Ο τελευταίος μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, εκμεταλλεύτηκε αμυντική αδράνεια και ευρισκόμενος απέναντι στον τερματοφύλακα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στη μοναδική φάση που απείλησε ο Μαρίνος Αντύπας, ο Ζαχαριάδης με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έστειλε τη μπάλα στη ρίζα του δοκαριού, μείωσε στο τελικό 1-2.

** Η διοίκηση και οι παίκτες του Τοξότη αφιερώνουν αυτή τη νίκη στον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Λιόλιο που τραυματίστηκε και του εύχονται ταχεία επάνοδο στην αγωνιστική δράση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαχαρός με βοηθούς τους κ. Γούλα και Κυριάκη.

Τοξότης Λάρισας (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Ράιδος, Γκαμπούρας, Τσαντζάλης (Μόσιος 75’), Τραχανάς, Σπηλιώτης, Γαλάνης (Τζανακούλης 75’), Τσακνάκης, Μελανός (Πατέρας 75’), Παπατζίκος (Πλης 65 ’), Νάτσιος, Γιώργης (60’ Κιόσια).