Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη με ανατροπή και την υπογραφή Κουσιώρα! (PICS)

Ένα δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Μακρυχώρι, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Πελασγιώτιδα με τελικό σκορ 1-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Για τους γηπεδούχους η νίκη ήταν μονόδρομος, για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την παραμονή.

Κάτι που όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν, αφού αν και προηγήθηκαν στο τέλος η Πελασγιώτιδα ήταν εκείνη που έφυγε με τη νίκη.

Ο Αετός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, έτσι στο 1’ ωραία άλλαξαν ο Χουτεσιώτης με τον Τσαπατόρη και τελευταίος έκανε το σουτ ο Λάλλας, έδιωξε ο αμυντικός σε κόρνερ.

Το αμέσως επόμενο λεπτό το κόρνερ εκτέλεσε ο Χύσα και ο Χουτεσιώτης με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όταν ωραία πέρασε τη μπάλα ο Γιαννακόπουλος μέσα στην περιοχή, αρχικά ο Τσαπατόρης δεν βρήκε τη μπάλα, στη συνέχεια ο Χατζής, τελευταίος ο Χύσα που την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15’ ωραίο δυνατό σουτ του Αποστόλη Τσαπατόρη από το χώρο του κέντρου, έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Παρλίτσης. Ύστερα από την μεγάλη πίεση και τις χαμένες ευκαιρίες του Μακρυχωρίου, η «Πέλα» αντέδρασε με τον Χριστοδουλάτο να βγάζει τη σέντρα και τον Διονύση Δάσσιο το διαγώνιο σουτ, στην αριστερή γωνία του Τσικρίκη για το 1-1.

Στο 31’ ωραίο σουτ του Σέντζα από πλάγια, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 45’ ωραίο φάουλ του Διονύση Δάσσιου που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη στο 48’ σε αντεπίθεση η Πελασγιώτιδα με τον Νικούλι, να δίνει στον Χριστοδουλάτο, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τον Αετό για να μπορέσει και πάλι να πάρει «κεφάλι» ήταν στο 65’ καλό φάουλ του Χύσα, με υπερένταση ο Παρλίτσης έδιωξε σε κόρνερ, την ίδια τύχη είχε και το πολύ καλό σουτ του Τσαπατόρη στο 76’. Έτσι στο 78’ ο Φώλιας, έβγαλε τη σέντρα για την Πελασγιώτιδα και ο έμπειρος Κώστας Κουσιώρας με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 1-2.

Στο 85’ τεράστια ευκαιρία χαμένη με τον Τσαπατόρη, εξ’ επαφής να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά μετά το φάουλ εκτέλεσε ο Γιάννης Δάσσιος, με ένα σουτ βολίδα που έβγαλε με υπερένταση ο Τσικρίκης σε κόρνερ.

Και στο 88’ το πρώτο σουτ έκανε ο Κουσιώρας, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσέλα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γραβάνης (85’ Μπιτσαράς), Γιαννακόπουλος (46’ Χριστοδουλόπουλος), Πέππας, Παπανικολάου, Χουτεσιώτης, Μπλάντας (85’ Κυρίτσης), Λάλλας (46’ Μητσογιάννης), Τσαπατόρης, Χύσα, Χατζής.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Παρλίτσης, Σέντζας, Ιορδανίδης, Κουτσικούλης, Δάσσιος Γ., Φώλιας, Οσμάνι (85’ Ντογκάνι), Δάσσιος Δ., Νικούλι (75’ Καλούσης), Γελαλής (75’ Κουσιώρας), Χριστοδουλάτος (57’ Τσέλα).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Καρακώστας, Νάκας.