Βαθμολογία

Οι αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΛ (PICS)

Το βράδυ της Πέμπτης (9/2), στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ.

Εκεί ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη και παρουσία όλων των ομάδων σε μία κατάμεστη αίθουσα.

Ο. κ. Μπουχλαριώτης μίλησε για τα καθημερινά προβλήματα των ομάδων και στην παρουσία της Ένωσης που είναι καταλυτική που προσπαθεί να βρει λύσεις στα σωματεία αφού οι εποχή είναι δύσκολη για όλους, πόσο μάλιστα για τους ερασιτέχνες παράγοντες που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με το «ANIMUS» (Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας), ώστε να αποθεραπεύονται οι τραυματισμοί και να μην επιβαρύνονται οι ομάδες με επιπλέον έξοδο.

Επίσης τόνισε πως η ΕΠΣΛ και η επιτροπή διαιτησίας κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε η διαιτησία να γίνεται όλο και καλύτερη, αναφερόμενος στα παράπονα που υπάρχουν αρκετές φορές από τα σωματεία για την διαιτησία. Τόνισε δε πως όλοι κρίνονται και όπου υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν και τιμωρίες.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα των απινιδωτών στα πρωταθλήματα (ανδρικά και υποδομών), ώστε να έχουν όλες οι ομάδες υποχρεωτικά και να γίνεται σωστή χρήση όπου χρειαστεί.

Αποφασίστηκε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή το προσεχές Σ/Κ στα πρωταθλήματα για τα θύματα από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, επίσης ομόφωνα πήραν την απόφαση οι ομάδες, να μην διεξαχθούν αγώνες σε Β’ και Γ’ ΕΠΣΛ το τριήμερο των αποκριών (θα γίνουν μόνο τα ματς της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX και μάλλον τα τρία εξ’ αναβολής που δεν έγιναν το περασμένο Σ/Κ στην περιοχή των Φαρσάλων για την Β’ και Γ’ ΕΠΣΛ).

Τέλος έγινε έγκριση του διοικητικού αλλά και του οικονομικού απολογισμού.

Το athleticlarissa και ο Χρήστος Γκατζούλης ήταν εκεί και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ καθώς και τις εικόνες.