Βαθμολογία

Πρωτοτύπησε η ΑΕΠ Κοζάνης!

Παρά την ήττα από την Χανιώτη με 3-2, η ΑΕΠ Κοζάνης σύμφωνα με ενημέρωση της έκανε γνωστό ότι οι επικεφαλείς της ομάδα θα επιβραβεύσουν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ με πριμ. Αναλυτικά:

Πρωτοτύπησε για μια ακόμα φορά η ΑΕΠ Κοζάνης. Μετά την εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Χανιώτη (2-3), ανακοίνωσε στους παίκτες και προπονητικό τιμ, ότι τους επιβραβεύει με πριμ.

Ο λόγος ότι αυτή τη φορά, έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και η ήττα όπως ήρθε ήταν παντελώς μα παντελώς άδικη.

Σε αντίθεση με τον αγώνα στην Καστοριά, όπου η ομάδα ήταν σχεδόν…αδιάφορη, η ΑΕΠ Κοζάνης εμφάνισε χθες ένα νέο προσώπο, αυτό του αγωνιστή.

Και αν στάθηκε άτυχη και…”αυτοκτονική” ίσως – κυρίως στο πρώτο τέρμα, το αυτογκόλ- όλοι οι παίκτες προσπάθησαν με το παραπάνω για τη νίκη.

Και είναι αυτό το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να περάσουν σαν φιλοσοφία. Ότι ναι, όλοι οι αγώνες χάνονται και όλοι κερδίζονται, αρκεί οι παίκτες να συνειδητοποιήσουν ότι μόνο με ατελείωτο τρέξιμο και υπερπροσπάθεια φτάνεις σε αποτέλεσμα.

Ο πρώτος γύρος τελείωσε, με όχι καλή βαθμολογική συγκομιδή, όμως ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα και η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να αποδείξει ότι αξίζει για κάτι πολύ καλύτερο.

Σε ένα παγωμένο και άδειο γήπεδο, έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας, με 5 τέρματα, πολλές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές και παρά το ότι το ματς ήταν πάρα πολύ δυνατό, έγινε σε φοβερά αθλοπρεπές κλίμα.

Το πρώτο του τέρμα πέτυχε ο Ουρουγουανός Περντόμο, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ο Ρίντι είχε κάνει το 1-1, με πέναλτι νωρίτερα.

Η ομάδα ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της για ένα ακόμα δύσκολο ματς, αφού την Κυριακή ταξιδεύει στο Βόλο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.