Βαθμολογία

Μπορούσε τη νίκη ο Π.Ο.Ε. (PICS)

Ο Π.Ο.Ε. έκανε μία σημαντική προσπάθεια την Τετάρτη (8/2) στην έδρα του αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πιερικό (0-0).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με την ομάδα της Ελασσόνας να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ αφού παρουσιάστηκε καλύτερη από τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη το ματς ισορρόπησε και είχε λίγες φάσεις.

Τσουχτερό το κρύο στο γήπεδο, παρόλα αυτά αρκετός κόσμος παρακολούθησε την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Οι Ελασσονίτες με τον βαθμό αυτόν, κράτησαν το αήττητο σερί στις πέντε αγωνιστικές και παραμένουν σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο 4’ ο Κωστούλας από καλή θέση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γούπος απομάκρυνε το σουτ του Μαυρίδη. Στο 20’ ο Κυρίτσης έβγαλε τη σέντρα, ο Καραμούλας πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να αποκρούεται από τον αντίπαλο πορτιέρο και το οριζόντιο δοκάρι, καταλήγοντας κόρνερ.

Στο 25’ ο Κακάμης είδε το ψηλοκρεμαστό πλασέ του, να περνάει λίγο άουτ. Ελάχιστες φάσεις στην επανάληψη. Στο 58’ ένα σουτ του Κυρίτση έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς χωρίς με τη σειρά τους να πετύχουν κάτι σημαντικό και έτσι έμεινε μέχρι τέλους το 0-0.

Π.Ο.Ε .(Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Καραμούλας (46’ Γκαμπέτας), Κυρίτσης Αθ. (84’ Μουλτσιάς), Κωστούλας, Καραγκούνης (72’ Κούκος), Μπέλλος (59’ Ιγγλέζος), Κακάμης.

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλλης): Ντρανόλι, Νικολαϊδης, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης (84’ Βήτος), Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης (84’ Κραγιόπουλος), Κατσάρας, Παπαδόπουλος (73’ Δεληγιάννης), Τουλίκας, Μαυρίδης (73’ Στραβογιάννης), Καλαϊτζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Καζάνης (Αιτ/νιας), Σακκάς - Τασιόπουλος (Θεσσαλίας).