Βαθμολογία

Εθνική Νέων: Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

Με φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β' (ισοπαλία 3-3), ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Νέων ενόψει της συμμετοχής της στον γύρο Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 2023, τον προσεχή Μάρτιο.

Τα γκολ για την Εθνική Ομάδα στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β' σημείωσαν οι Καλογερόπουλος, Δεληγιάννης και Λώλης.

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Αναστάσιος Θεός μίλησε για την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ενόψει των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων της στην Ιρλανδία (Elite Round) τον προσεχή Μάρτιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων στο 2023. Δουλέψαμε αρκετά στις προπονήσεις και είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι δώσαμε ένα φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό Β' ώστε να βρούμε την ομοιογένεια μας μέσα από τον αγωνιστικό ρυθμό.

Στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας καλέσαμε αρκετά παιδιά με τα οποία ξεκινήσαμε την πορεία μας πέρυσι στην προκριματική φάση της Ελβετίας, όπου πήραμε την πρώτη θέση του ομίλου αλλά καλέσαμε και αρκετά παιδιά που είχαν καλές επιδόσεις στις ομάδες τους ώστε να τους αξιολογήσουμε.

Είμαι ευχαριστημένος από την πρώτη μας συγκέντρωση και πιστεύω ότι οι δύο φιλικές αναμετρήσεις με το Ισραήλ στις 28 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου θα μας βοηθήσουν αρκετά σαν ομάδα ώστε να διεκδικήσουμε στον γύρο Elite, στην Ιραλνδία, την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".

Δείτε ΕΔΩ τις κλήσεις των ποδοσφαιριστών οι οποίοι συμμετείχαν στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Νέων.