Βαθμολογία

«Μακάρι να είναι το τελευταίο μου γήπεδο ως ποδοσφαιριστής»

Με καινούργιο πρόσωπο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη. Ο 36χρονος διεθνής εξτρέμ, λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στα Social Media, πραγματοποιώντας στη συνέχεια την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

«Ο Άρης είναι ο 6ος σταθμός στην καριέρα μου και σηματοδοτεί την επιστροφή μου στην πόλη που γεννήθηκα. Στο πρώτο γήπεδο που πήγα ως θεατής. Μακάρι να είναι και το τελευταίο μου ως ποδοσφαιριστής. Αν και εύχομαι αυτή τη συνεργασία να κρατήσει αρκετά. Ο μπαμπάς μου είναι Αρειανός. Ζούσε για αυτή την ομάδα, του άρεσε πολύ. Να τον τιμήσω και αυτόν…», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο 35 φορές διεθνής εξτρέμ.

Για την όρεξη που δείχνει ερχόμενος στον Άρη, ο Χριστοδουλόπουλος τόνισε: «Όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα, το κίνητρο είναι καθημερινό. Από την προπόνηση μέχρι τη συμπεριφορά σου έξω από το γήπεδο. Το άθλημα, μας δίνει πολλά. Οπότε πρέπει να το ακολουθούμε πιστά και να είμαστε το παράδειγμα. Πόσο μάλλον όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από αυτόν, ο πρώην άσος – μεταξύ άλλων – των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Ατρόμητου, τόνισε: «Έχουν δει πολλά στο παρελθόν. Έχω τα στοιχεία μου και προσπαθώ να τα κρατήσω σε υψηλό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να δίνουμε υποσχέσεις. Προσπαθώ πάντα να τιμώ το ψωμί μου. Από εκεί και πέρα, θα τα δούμε όλα στο γήπεδο».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα ηγετικά στοιχεία που περιμένουν πολλοί να βγάλει στην ομάδα, λέγοντας: «Γι’ αυτό ήρθα… Αν θα έπρεπε να στείλω ένα μήνυμα, είναι αυτό. Το πιστεύω και το λέω με το χέρι στην καρδιά».

Το αν ο Απόστολος Τερζής θα έχει στη διάθεσή του τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 12/2, 20:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, είναι κάτι που θα φανεί εντός της εβδομάδας. Το δεδομένο είναι πως ο υπηρεσιακός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Λουίς Πάλμα που συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Αντίθετα, ο Σεΐκ Ντουκουρέ ξεκίνησε θεραπεία έχοντας υποστεί θλάση α’ βαθμού ενώ την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα ο Μάνου Γκαρθία. Η επέμβαση, που έκανε ο Ισπανός μέσος στην πατρίδα του, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο δεξί γόνατο, ήταν πετυχημένη, με την ΠΑΕ Άρης να εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ταχεία ανάρρωση γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

ΠΗΓΗ