Βαθμολογία

Με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών ομάδων η διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. (PICS)

Με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών ομάδων που χρησιμοποιούν τα δημοτικά γήπεδα στην πόλη της Λάρισας, συναντήθηκαν μέλη της διοίκησης της ΔΗ.Κ.Ε.Λ., στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό κέντρο.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, από την ΔΗ.Κ.Ε.Λ. συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μόρας, το μέλος του Δ.Σ. κ. Άγης Μπουμαρσόπουλος και ο υπεύθυνος διάθεσης αθλητικών εγκαταστάσεων κ. Βασίλης Καταραχιάς.

Εκ μέρους των ομάδων συμμετείχαν οι κ.κ. Εμμανουήλ (Ιπποκράτης), Σείζης (Προμηθέας), Κοτσιβός (Αβέρωφ 22), Μπαλαής και Αθάνατος (Τοξότης), Κουρδής (Βαλανίδα), Σκαφιδάς (Χαραυγή), Καραμούτης (Αστραπή Ν.Πολιτείας), Ρήγας και Μπράτσος (Λάρισα 88), Γρηγοριάδης (Ομόνοια και υπεύθυνος υποδομών Ε.Π.Σ.Ν.Λ), Γκρίμπας (Πελασγιώτιδα και υπεύθυνος μικτών ομάδων Ε.Π.Σ.Ν.Λ.).

Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. Βαγγέλης Μόρας αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων, έθεσε το θέμα της καλύτερης χρήσης και βελτίωσης των ποδοσφαιρικών γηπέδων που χρησιμοποιούν οι ομάδες. Τόνισε δε ότι γίνεται υπέρμετρη χρήση των γηπέδων από ότι προβλέπεται κανονικά ενώ αναφέρθηκε στην έλλειψη προσωπικού για την πλήρη συντήρηση των εγκαταστάσεων. Άρα, όπως τόνισε και οι ομάδες πρέπει να συμβάλλουν για την καλύτερη συντήρηση των γηπέδων στο μέλλον.

Κατόπιν κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις από εκπρόσωπους των ομάδων, με θετική διάθεση να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η υπερχρήση των γηπέδων. Οι εκπρόσωποι των σωματείων ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. γι’ αυτή τη συνάντηση, που σίγουρα θα φέρει καλά αποτελέσματα, και τόνισαν πως με τη βοήθεια των συλλόγων τα γήπεδα θα γίνουν καλύτερα για τη γύμναση των παιδιών.

Όλοι όμως συμφώνησαν πως το πρόβλημα των γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου θα λυθεί μόνο με την κατασκευή γηπέδων με τεχνητό χλοοτάπητα.