Βαθμολογία

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Σμόλικα (PICS)

Ο Σμόλικας Φαλάνης επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-3 του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας".

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 26' με την κεφαλιά του Ζιώγα που έφυγε πάνω από τα δοκάρια και στο 32' με σουτ του Γκιόνα που απέκρουσε με κεφαλιά ο Καραμπίνας, ενώ στο 34' με σουτ του Νερπιέτρι πανηγύρισαν για πρώτη φορά. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσούτσας εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία μεταξύ Μπαρούτζα - Παπαγιάννη και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Φαλανιώτες ξαναπήραν το προβάδισμα στο 58' με τον Γκαλμπογκίνη που, παίρνοντας την μπάλα μετά την αρχική απόκρουση του Νούσια σε σουτ του Ζιώγα, έγραψε το 1-2, ενώ στην συνέχεια οι Τσαριτσανιώτες προσπάθησαν να φθάσουν και πάλι στην ισοφάριση, με τις ευκαιρίες των Βλαχάκη (70') και Τσούτσα (89') να είναι οι πιο σημαντικές στιγμές τους. Την "χαριστική βολή" στις ελπίδες των γηπεδούχων έδωσε στο 90'+2' ο Χαζίζι που ολοκλήρωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση του Σμόλικα, διαμορφώνοντας με προβολή το τελικό 1-3.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας (74' Πούτας), Καραμπίνας, Νικολακούλης, Γανός, Τσούτσας, Γκόλτσιος (62' Ντούφας), Δριστέλας (66' Δ.Μουλτσιάς), Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Παπανικολάου): Παπαγιάννης, Γκιόνα, Πατσής, Πολύζος, Γούτος, Τάφα, Νερπιέτρι (90'+3' Χαρισούλης), Χατζούλης, Ζιώγας (71' Χαζίζι), Γκαλμπογκίνης (90'+3' Κουτσούμης), Μπαρούτζας (46' Ντανίκας - 50' λ.τρ. Μπάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Κοτούμπας Δ., Δίχρης.