Βαθμολογία

Νίκη του Αχιλλέα, που τον φέρνει στην κορυφή! (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε από την δύσκολη έδρα του Μαυροβουνίου με σκορ 0-3, σε ένα παιχνίδι που αγωνιζόταν ο δεύτερος με τον τρίτο στη βαθμολογία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 29’ ο Αχιλλέας έκαμψε την αντίσταση του Μαυροβουνίου και μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν από πλάγια έγινε η σέντρα από τον Παπακωνσταντίνου και ο Κερμελίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30’ και 31’ το Μαυροβούνι είχε δύο πολύ καλές στιγμές, στην πρώτη ο Θωμάς Θάνος έκανε το πλασέ, έβγαλε δύσκολα ο Σταυράκης σε κόρνερ και στην δεύτερη περίπτωση το κόρνερ εκτέλεσε ο Φακίτσας, την κεφαλιά ο Βασίλης Μπατζέλας, από το ύψος της μικρής περιοχής που έφυγε λίγο άουτ.

Ενώ στο 40’ οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι, όταν την κάθετη πάσα έβγαλε ο Μπατζέλας Ν. και το σουτ ο Μπέτσης.

Στο 43’ όμως τα Φάρσαλα πέτυχαν και το δεύτερο γκολ που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ατομική προσπάθεια του Χρήστου Κερμελίδη, με τη διαγώνια κάθετη μπαλιά, στη πορεία της μπάλα ο Σωτήρης Παπακωνσταντίνου την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.

Στην επανάληψη στο 46’ κόρνερ εκτέλεσε ο Κουρτεσιώτης, φάση διαρκείας, μάζεψε ο Μπρέλλας. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Λάϊου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 50’ για τον Αχιλλέα το φάουλ εκτέλεσε ο Κουρτεσιώτης, την κεφαλιά ο Παπακωνσταντίνου και το 0-3.

Σίγουρα ο Αχιλλέας είχε την υπεροχή και πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως και το Μαυροβούνι το πάλεψε μέχρι τέλους με όσες δυνάμεις είχε.

Διπλή αξία είχε η νίκη του Αχιλλέα, αφού το στραβοπάτημα του Κιλελέρ έφερε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή με την αγωνία να μεγαλώνει για τη συνέχεια όσον αφορά την πρώτη θέση.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Σκαφιδάς (79’ Τατσέλος), Μπάγκας Κ., Στατήρης (79’ Κουκούτσης), Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Μπέτσης, Κακαζούκης, Φακίτσας (54’ Πράππας), Σπανός (10’ λ.τρ. Θάνος).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Καραμπούζης (88’ Μπρόσκα), Κουρτεσιώτης, Χατζηλιάδης, Κούλπας, Λάϊος, Πασσιάς (69’ Φουρίκης), Καραλούλης (79’ Αετόπουλος), Κερμελίδης (79’ Κρικώνης), Ματούλας, Παπακωνσταντίνου (69’ Γκαραλιάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μάνος, Δεδικούσης.