Βαθμολογία

Το πρώτο ημίχρονο στοίχησε στον Δωτιέα (PICS)

Στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ αγωνίστηκε το Σάββατο (4/2) ο Δωτιέας Αγιάς κόντρα στον Σβορώνο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) και την 12η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν με τη νίκη με σκορ 0-1 σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Σβορώνος μόλις στο 10’ άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Σπύρου Μαρκάκη, στη συνέχεια στο 15’ ο Αλεξίου έκανε το πλασέ, έβγαλε δύσκολα ο Μπεκτέσι.

Ο Δωτιέας μπήκε νωθρά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Στο 21’ σου καλό του Τσακάλι έφυγε άουτ. Στην επανάληψη ανέβασε «στροφές» ο Δωτιέας, όμως ο αντίπαλος είχε το υπέρ του σκορ για την ψυχολογία.

Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα, όταν η κεφαλιά του Μυστρίδη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρασε όσο και να πάλεψε ο Δωτιέας Αγιάς δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη ευκαιρία που θα του έδινε ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 92’ ο γενικός αρχηγός του Σβορώνου Νικόλαος Κατσίμπουρας δέχθηκε απευθείας την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης για έντονη διαμαρτυρία.

Δωτιέας Αγιάς (Χρήστος Καπελιάνης): Μπεκτέσι, Σταθάκος (46’ Ντελής Ι.), Τσακάλι, Ντελής Δ. (46’ Χατζής Κ.), Ντάλλας, Ντακούλας, Λαβαντσιώτης (77’ Χατζής Θ.), Αναδολού (77’ Αποστολάκης), Δρόσος, Γιαννακόπουλος, Φουκαλάς (62’ Ν’γκο).

Σβορώνος (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Καραγκούνης, Κωτσόπουλος, Δημητρίου, Μυστακίδης, Κυπαρίσσης Ν. (90’ Φωκαϊδης), Κυρτέγος (73’ Μυρωτής), Χατζηθεοδωρίδης, Μακράκης (73’ Ναρίνογλου), Αλεξίου (73’ Σιδηρόπουλος), Κόλα (88’ Δημηνάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσάνης (Κοζάνης), Γκόγκος (Ημαθίας), Καλινιώτης (Ημαθίας).