Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για το Αργυροπούλι (PICS)

Στο γήπεδο Ανθούπολης αναμετρήθηκε η ΑΕΛ με την Δόξα Αργυροπουλίου, με την ομάδα του κ. Γιάννη Τσαλάγγα να παίρνει μία υπερπολύτιμη νίκη που την κρατά πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα γκολ χώρισε τις δύο ομάδες, τέρμα που ήρθε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 55’ το Σακοράφα όπου έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» για το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μοιρασμένο, με την ΑΕΛ να έχει όμως τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 15’ το σουτ του Μπιώτη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 25’ η κεφαλιά του Γκόγκουρα έφυγε άουτ, η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ήταν στο 35’ για την ΑΕΛ, όταν ο Γκάτης εκτέλεσε το φάουλ, προσωρινά έδιωξε ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια νέο σουτ, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο αμυντικός Δασκαλόπουλος.

Στην επανάληψη ο Γκόγκουρας έκανε το πλασέ πέρασε άουτ στο 60’, στο 80’ ο Σαϊτης το σουτ από ευνοϊκή θέση δεν βρήκε εστία. Φάνηκε στο παιχνίδι πως μίλησε η εμπειρία, αφού αν και το Αργυροπούλι είχε σημαντικές απουσίες, μπόρεσε να επικρατήσει της πολύ καλής ομάδας που είχε η ΑΕΛ.

Δύο σημαντικές απουσίες για την ΑΕΛ ο τερματοφύλακας ο Κων/νος Θεοχαρίδης ο οποίος έχει σοβαρά τραυματισμό, μαζί με τον Βαγγέλη Φούντογλου που και αυτός ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά θα επιστρέψουν και οι δύο μέχρι τέλος του μήνα.

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας – Γιάννης Βασιλείου): Αθανασόπουλος, Μπόρος (85’ Μέκρας), Γκουγκίδης, Μακρής (80’ Τασίκας), Ράπτης, Καλαπανίδας, Σαϊτης, Κατσάρας, Γκόγκουρας, Γκάτης, Μπιώτης (75’ Χατζηζάϊ).

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Μπουζούκας (30’ λ.τρ. Χατζής), Δασκαλοπουλος, Τσιρογιάννης, Γουνάρας, Κίτσιος Π., Φουρτούνας, Σακοράφας, Λέκα Σ. (57’ Τσιάγκος), Κίτσιος Δ., Πατσιωτός (85’ Γιάντσες Λ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Δεδικούσης, Βαλιώτης.