Βαθμολογία

Χρήσιμα συμπεράσματα για ΑΕΛ και Ηρακλή Λάρισας! (PICS)

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "AEL FC ARENA" η ΑΕΛ επικράτησε με 0-1 του Ηρακλή Λάρισας χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Τσιριγώτης στο 60ο λεπτό. Το φιλικό παιχνίδι έγινε με αφορμή την αναστολή του πρωταθλήματος της Super League 2, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν αρκετούς παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Δαϊρετζής
Φωτό: Κώστας Τσομάκος

Το φιλικό ματς είχε καλό ρυθμό και σίγουρα είχε ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ανταγωνιστικές παρουσιάστηκαν και οι δύο ομάδες και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν τις προσπάθειες που έκαναν και οι δύο ομάδες που μόχθησαν για τη νίκη.

Το ματς:

Η ΑΕΛ κυκλοφορούσε την μπάλα, με τον Ηρακλή να αμύνεται και να προσπαθεί να κλείσει τους χώρους και να βγαίνει στις κόντρα - επιθέσεις. Στο 15' ο Νούνιες βρέθηκε απέναντι από τον Φαρμάκη με τον τελευταίο να κάνει έγκαιρα την έξοδο και να παραχωρεί το κόρνερ. Ο ρυθμός του αγώνα ανέβαινε σταδιακά με το παιχνίδι να αποκτά ένταση. Στο 20ο λεπτό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ "έκρυψαν" την μπάλα η οποία είχε τελικό αποδέκτη τον Αντράντα που έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φαρμάκη. Στο 27' ο Νούνιες βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το συρτό σουτ εντός περιοχής με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η ΑΕΛ έκλεισε στα καρέ του τον Ηρακλή και προσπάθησε να βρει το τέρμα που θα της έδινε προβάδισμα φτιάχνοντας την ανάπτυξή της από όλα τα μήκη του γηπέδου. Στο 45' ο Γκαρσία προσπάθησε να απειλήσει με μια σέντρα - σουτ για λογαριασμό του Ηρακλή με τον Σουλούκο να μπλοκάρει, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, ο Νικολιάς έκανε την σέντρα προς τον Τσιριγώτη που δεν κατάφερε με προβολή να νικήσει τον Φαρμάκη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Γιάννης Ταουσιάνης πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές με σκοπό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά έως τώρα. Στο 52' ο Μαυριάς έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από την συμβολή των δοκών. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν ο Μιλτιάδης βρήκε τον Τσιριγώτη που με πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Φαρμάκη γράφοντας το 0-1. Στο 65' ο Λίταινας έκανε την σέντρα με τον προωθημένο Γκαλίτσιο να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας. Από εκεί και πέρα και ο Χρήστος Χατζηλιάδης "ανακάτεψε την τράπουλα" με το παιχνίδι να παραμένει στο 0-1 μέχρι το φινάλε και τους δυο προπονητές να προβαίνουν σε κρίσιμα συμπεράσματα.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Κάσας, Χατζής, Γκαρσία, Λίταινας, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Κέρι, Καμπέρης.

Και έπαιξαν και οι: Λεσάι, Χριστίδης, Παπαγιάννης, Συρεγγέλας, Μπόσιο, Ζαφειρίου, Μπάμης, Μπαλαμώτης, Λαγωνίδης, Σούμπαση.

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Ηλιάδης, Κόλα, Θωμαϊδης, Παπαγεωργίου Κ., Αντράντα, Νικολιάς, Πεντρόσο, Νούνιες

Και έπαιξαν και οι: Τσιριγώτης, Γαρουφαλιάς, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Νίνο, Μιλτιάδης, Μαυριάς, Πλέγας, Γουγουβίτης, Νινίκας, Ζησούλης.

Διαιτητής: Αντωνίου(Λάρισας). Βοηθοί: Στάϊκος (Λάρισας) - Μάνος (Λάρισας).