Βαθμολογία

«Αγωνιζόμαστε εδώ και μήνες αμισθί»

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής αναφέρουν τους λόγους που τους οδήγησαν στην αποχή από τις προπονήσεις και τονίζουν ότι είναι απλήρωτοι το τελευταίο διάστημα και πως συνεχίζουν για την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας, την προσπάθεια για τον στόχο της χρονιάς. Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

«Όλοι εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές  της ιστορικής ομάδας της Παναχαϊκής, σεβόμενη την αξία και το όνομα αυτής, όχι στα λόγια αλλά και στη πράξη, γνωστοποιούμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί με υπομονή και ηρεμία και με μοναδικό σκοπό στην επαναφορά της ομάδας στη θέση που της αξίζει. Σε επανειλημμένες οχλήσεις προς τη διοίκηση για το τι μέλη γενέσθαι με τις οφειλές μας, λαμβάναμε πάντα αόριστες υποσχέσεις σε αόριστο χρόνο.

Προς σεβασμό στην ομάδα και στους εαυτούς μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα σε κάθε αγώνα παρά τις αντίξοες συνθήκες. Με εκτίμηση και σεβασμό προς την Παναχαϊκή ιδέα και τον φίλαθλο κόσμο της. Μέχρι νεωτέρας και μέχρι καταβολής μεριδίου των δεδουλευμένων μας δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία προπόνηση προς ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου».