Βαθμολογία

Ο Χοακίν Περντόμο το νέο απόκτημα της Α.Ε.Π.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης αναφέρει:

Ο JOAQUIN PERDOMO, αναμένεται να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή της ΑΕΠ Κοζάνης. Μετά την ατυχία που προέκυψε με το θέμα Αμινού, οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν άμεσα και έντυσαν στα χρώματα της ομάδας μας έναν έμπειρο επιθετικό.

Ο Χοακίν Πεντρομο, γεννημένος το 1995, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, κάτι που λύνει τα χέρια του προπονητή μας.

Και αυτός έχει συνυπάρξει στην Sud America, την ομάδα της Ουρουγουάης που προπονούσε τότε ο κ. Βιέρα οπότε η συνεργασία θα είναι εύκολη.

Με ύψος 1,75 εκατοστά και κυρίως έχοντας αριστερό πόδι, αναμένεται και αυτός να βοηθήσει ιδιαίτερα στη εξέλιξη και των υπολοίπων νεαρών μας ταλέντων, παίρνοντας μεγάλο βάρος από την πίεση που νοιώθουν.

Ο νέος μας φορ, διαθέτει και αυτός Ιταλικό διαβατήριο, κάτι που ήταν σημαντικό για την γρήγορη διεκπεραίωση της γραφειοκρατίας.

Από την αρχή της εβδομάδας, έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με την ΑΕΠ Κοζάνης και σύντομα αναμένεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως.

Με την κίνηση αυτή αλλά και με τις υπόλοιπες 8!!!!! μεταγραφές, η ΑΕΠ Κοζάνης δίνει το στίγμα ότι θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες της, ακολουθώντας πάντα πιστά τη φιλοσοφία του ευ αγωνίζεσθαι…