Βαθμολογία

Ωραίο παιχνίδι στο Μακρυχώρι, με «άρωμα» από τα νιάτα (PICS)

Στο φινάλε του πρώτου γύρου, ο Αετός Μακρυχωρίου υποδέχθηκε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τελικό σκορ 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, ανάμεσα στα δύο σωματεία, παρότι δεν υπήρξε κάποιο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έχασαν τις δύο πρώτες καλές ευκαιρίες στο 7’ και 16’ με το καλό σουτ του Τσούτσα μέσα από την περιοχή και τον Τσικρίκη να διώχνει με τα πόδια και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ, απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας του Αετού, προσπάθησε στη συνέχεια ο Βλαχάκης, κόντραρε η μπάλα, τελικός αποδέκτης ο Πούτας που έκανε το σουτ, μπλόκαρε ψύχραιμα ο Τσικρίκης.

Στο 35’ μεγάλη ευκαιρία για το Μακρυχώρι, με τον Χύσα να εκτελεί το κόρνερ και τον Πέππα εξ’ επαφής να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς έγινε στο 39’ με τον Γιώργο Λάλλα να βγάζει τη μπαλιά από το χώρο του κέντρου για τον Τσαπατόρη, αυτός πολύ ωραία πέρασε και το Νούσια, έκανε το σουτ, τον πρόλαβε όμως ο Μιφτάρι που έβγαλε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Οικονόμος μπήκε πιο δυνατά στο ματς, όμως η υπεροχή ήταν άνευ ουσίας αφού δεν μπόρεσε να κάνει την μεγάλη ευκαιρία, στο 82’ ο βοηθός προπονητή του Αετού Στέλιος Φουσίκας δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στο 89’ η καλή στιγμή για τον Οικονόμο, όταν το σουτ του Δραχαλίβα Σ. έβγαλε σε κόρνερ ο Τσικρίκης.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τέσσερις βασικές απουσίες: Γκαμπούρας, Μανωλόπουλος, Χουτεσιώτης, Χατζής, όμως παρόλα αυτά αξίζει να αναφέρουμε πως οι νεαροί του Μακρυχωρίου, Λάλλάς (15 χρονών) και Γιαννακόπουλος (14 χρονών) ήταν πάρα πολύ καλοί και πραγματικά στάθηκαν επάξια στις θέσεις τους στο σημερινό παιχνίδι. Ο Γιώργος Λάλλας έχει πάρει χρόνο συμμετοχής αν και μικρός, όσον αφορά τον Παναγιώτη Γιαννακόπουλο, ήρθε με μεταγραφή από την Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΛ, αγωνίστηκε στη θέση του αριστερού μπακ και είναι η δεύτερη συμμετοχή του ως βασικός και άφησε άριστες εντυπώσεις. Όπως μας δήλωσε στο τέλος ο πρόεδρος του Αετού κ. Κώστας Τουρλακόπουλος, το όραμα που έχει σε βάθος χρόνου η ομάδα να έχει μόνο νεαρά παιδιά που θα αγωνίζονται όπως γινόταν και στο ένδοξο παρελθόν του Μακρυχωρίου.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γραβάνης (82’ Χοτάϊ), Πέππας, Παπανικολάου, Γιαννακόπουλος, Μπλάντας, Λάλλας, Χύσα (89’ Μητσογιάννης), Καζάκος, Χριστοδουλόπουλος (73’ Κυρίτσης), Τσαπατόρης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Ντούφας (58’ Καραμπίνας), Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Νικολακούλης, Γανός, Τσούτσας, Πούτας (46’ Γκόλτσιος), Βλαχάκης, Δραχαλίβας Σ., Μουλτσιάς Δ. (58’ Δριστέλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Δεληγιάννης, Παπαγεωργίου.