Βαθμολογία

Παιχνίδια για γερά νεύρα στο φινάλε του πρώτου γύρου….

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX που σημειώθηκαν την Πέμπτη (2/2) στο φινάλε του πρώτου γύρου.

ΑΕ Κιλελέρ-Δήμητρα Γιάννουλης 2-1

Πολύ σημαντική νίκη για την ΑΕ Κιλελέρ που επικράτησε με σκορ 2-1 της Δήμητρας Γιάννουλης και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τσακίρης στο 26’ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Η Γιάννουλη βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσια με γκολ του Καρέλα στο 49’.

Το γκολ της νίκης για το Κιλελέρ σημείωσε ο έμπειρος Χασομέρης στο 67’.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Παπαγεωργίου Β., Παπαγεωργίου Α., Αντωνίου, Ντιντής (53′ Χασομέρης), Μπαρούτσας, Τσακίρης, Πανταζής, Τζέκα, Γκουγκουλιάς (76′ Αργύρης), Αναγνώστης (61′ Χριστοδούλου).

Δήμητρα Γιάννουλης (Δημήτρης Κοντοδήμος): Βιλανάκης, Αρσένης, Αλατάς, Κουρούτσαλης, Εμμανουήλ (23′ λ.τρ. Χατζηγρηγορίου), Γκαλγκανόπουλος, Κορλός (70′ Δαούλας), Καρέλας (70′ Αθανασιάδης), Νάστας (77′ Βασιλόπουλος), Καρβούνης, Ματσικόπουλος.

Φαλανιακός-Παναγροτικός Νίκαιας 1-0

Ο Φαλανιακός πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναγροτικό Νίκαιας με σκορ 1-0. Το ματς είχε μόνο ένα γκολ στο φινάλε και τους παίκτες του κ. Τάκη Παραφέστα να πανηγυρίζουν στο τέλος τη νίκη απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Παναγροτικού.

Στο 92’ ο Κυρίτσης σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 60’ αποβλήθηκε ο Μανακούσιος.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης, Πανταζής, Στάμος, Πάνου, Γκανάτσας, Καρακίτσιος, Κυρίτσης, Ντανίκας (70′ Μπλάνας), Τσιάκος, Ανατολίτης (77′ Ευαγγελουλής).

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Νικολακούλης, Σώκος, Μανακούσιος Θ. (72′ Πετράκης Χρ.), Ψαρούλης, Παπακώστας Σ., Περήφανος, Γκανάβας, Γκουντίκας, Παπακώστας Η., Πετράκης Ε. (67′ Παπαθανασίου), Μανακούσιος Δ.

Όλυμπος Γόννων-Τύρναβος 2005 5-1

Ασταμάτητος ο Όλυμπος Γόννων απέναντι στον Τύρναβο που τον κέρδισε με το ευρύ σκορ 5-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν ένα εύκολο τρίποντο. Στο 7’ ο Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ για το 1-0 με αυτογκόλ. Στο 18’ ο Κίτσιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 28’ ο Σερίφης ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 45’ οι Γόννοι έκαναν και το 4-0 με τον Γαγάρα, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’ ο Ζαϊρές σημείωσε το 5-0, ενώ το τελικό έγινε στο 76’ με αυτογκόλ που σημείωσε ο Μπούμπουλης.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Τσιντζιλώνης, Μπούμπουλης Αθ., Ζαϊρές Γ. Μπούμπουλης Ε. (72′ Παύλου), Σερίφης (64′ Ριζούλης), Μπουζούκας, Γαγάρας, Μάντζαρης (64′ Αλεξόπουλος), Κολτσίδας (46′ Ζαϊρές Β.), Κίτσιος.

Δόξα Βλαχογιαννίου-Πελασγιώτιδα 0-3

Επιτέλους νίκη για την Πελασγιώτιδα που κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στην Δόξα Βλαχογιαννίου με σκορ 0-3.

Οι παίκτες του κ. Κώστα Μπακατσή άνοιξαν το σκορ στο 41’ με τον Χριστοδουλάκο για το 0-1. Στο 61’ ο Παληγιάννης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 πέτυχε στο 66’ ο Τσέλα.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Κυπαρίσσης, Φράντζας, Αθανασούλης, Λάκης (15′ λ.τρ. Κοντοθανάσης (60′ λ.τρ. Νέτζο), Φακίτσας (76′ Παπανικολάου), Γκουρομπίνος Μ., Γελαλής, Ιωαννίδης.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας, Ιορδανίδης, Δάσσιος Γ., Κουτσικούλης, Φώλιας, Δάσσιος Δ., Χριστοδουλάτος, Οσμάνι, Κουσιώρας, Γελαλής.

Έπαιξαν και οι: Τσέλα, Ντογκάνι, Νικούλι, Χολέβας.

Δαμασιακός-ΑΟ Μαυροβουνίου 1-2

Το Μαυροβούνι σημείωσε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Δαμασιακό με σκορ 1-2.

Ο Μπέτσης στο 17’ άνοιξε το σκορ για τους παίκτες του κ. Δημήτρη Κουκουλιαύκα. Ωστόσο ο Δεληχάς στο 44’ έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1. Στο 57’ ο Θάνος έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ για το Μαυροβούνι που έφυγε με το διπλό από μία δύσκολη έδρα.

Δαμασιακός (Φώτης Πλίτσης): Γεωργούλας, Λέτσιος Σ., Μουσιάρης Θ. (77′ Πλίτσης Δ.), Ιωαννίδης, Μουσιάρης Δ. (82′ λ.τρ. Πέτρου), Καρακάνος, Μπακαΐμης Χ. (55′ λ.τρ. Δημητρέλης), Τσιάλτας (77′ Νταμπαλέτσιος), Σάρα, Δεληχάς, Μπακαϊμής Στ. (55′ λ.τρ. Κυρατζής).

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Σκαφιδάς, Κακαζούκης, Κουκούτσης, Μπατζέλας Ν., Φακίτσας, Τατσέλος, Πράπας (55′ Σπανός), Ακριβόπουλος (36′ λ.τρ. Θάνος), Μπέτσης (87′ Ριζόπουλος Δ.).

Κίσσαβος Συκουρίου-Αστέρας Μελισσοχωρίου 0-0

Κίσσαβος Συκουρίου και Αστέρας Μελισσοχωρίου αναμετρήθηκαν σε ένα δυνατό ματς που όμως δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Και οι δύο ομάδες μόχθησαν για τη νίκη, αλλά τελικά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίος σφύριγμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δύο σύλλογοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 88’ αποβλήθηκε ο Κορδέλας για τους γηπεδούχους και 91’ ο Αβδουλάς για τους φιλοξενούμενους.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Αγγέλης Κουλουκτσής, Χάμος, Λιόγκας, Νεμπεγλέρας (63’ Πλιάγκας), Μπολάκης, Κώτσιας, Κορδέλας, Ραμάι (80’ Φαρμάκας), Τζιούρας (63’ Καραποστόλης).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης Σδράλης Β., Βογιατζής, Κολοβός, Αβδουλάς, Νούσιας, Παραφέστας, Περδίκης (75’ λ.τρ. Αγγελακόπουλος), Νικόλι (91’ Χατζής), Καφαντάρης, Καραμάνος.

Αχιλλέας Φαρσάλων-Σμόλικας Φαλάνης 1 -0

Με γκολ του Κούλπα στο 97’, ο Αχιλλέας Φαρσάλων έκαμψε την αντίσταση του Σμόλικα Φαλάνης. Το ματς παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να κάνουν τη δική τους προσπάθεια.

Οι παίκτες του κ. Κώστα Νεμπεγλέρα πάλεψαν για τη νίκη και τελικά τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις του ματς. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με την καλή προσπάθεια που έκαναν στο ματς και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Χατζηλίαδης, Κούλπας, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Τσατσελάρι (46′ Κερμελίδης), Λάιος, Ματούλας, Παπακωνσταντίνου (46′ Φουρίκης), Πασσιάς (65′ Καραλούλης), Γκαραλιάκος.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Παπανικολάου): Παπαγιάννης, Πολύζος, Μπαρούτζας, Πάτσης, Πονήρος, Έργκι, Χατζούλης, Γούτος, Γκιόνα, Χαζίζι, Νιεπέτρι.

Έπαιξαν και οι: Μπάκος, Χαρισούλης, Ντανίκας Θ., Ντανίκας Ρ.