Βαθμολογία

«Υπάρχει ταλέντο και όρεξη για δουλειά»

Από τη Νιόν της Ελβετίας όπου παρακολούθησε την κλήρωση των προκριματικών ομίλων του EURO U21 2025, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις.

"Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε ως αντιπάλους στον όμιλο δύο ισχυρές ομάδες και οι υπόλοιπες θα ήταν πιο βατές. Η Πορτογαλία και η Κροατία είναι χώρες που δίνουν μεγάλη σημασία στο ποδόσφαιρο υποδομής γι αυτό και έχουν σημειώσει μεγάλα βήματα προόδου, κάτι που φαίνεται τόσο στις μικρές ηλικίες όσο και στις επιτυχίες που έχουν σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων Ανδρών. Εμείς ωστόσο πρέπει να δώσουμε την κατάλληλη προσοχή και να δείξουμε σοβαρότητα σε όλους τους αγώνες, τόσο σε αυτούς με τους δύο δυνατούς αντιπάλους, όσο και σε εκείνους με τη Λευκορωσία, τα Φερόε και την Ανδόρα, καθώς πλέον οι αποστάσεις έχουν μικρύνει και όλες οι ομάδες είναι υπολογίσιμες.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα παιχνίδια. Υπάρχει ταλέντο στους ποδοσφαιριστές της Ελπίδων και όρεξη για δουλειά από όλους. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και με τη στήριξη της Ομοσπονδίας αισιοδοξώ ότι θα πάμε καλά. Εύχομαι και ελπίζω τα παιδιά να αγωνίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο στις ομάδες τους, ώστε να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Η προσπάθεια όλων στην Ομάδα ξεκινάει από σήμερα".