Βαθμολογία

«Έτσι δεν συνεχίζουμε»

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ Διαγόρας αναφέρονται τα ακόλουθα: «Έτσι… δεν συνεχίζουμε.

Αναβρασμός και μεγάλες αναταράξεις υπάρχουν τούτη την ώρα, σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 κι έχουν προκύψει από την ‘’πρωτοβουλία’’ Αυγενάκη να δώσει ‘’ψίχουλα’’ σε αυτές από το ποσοστό του στοιχήματος.

Η κατανομή των χρημάτων από την φορολόγηση του στοιχήματος θεωρείται ‘’αστεία’’ κι έχει κάνει τα στρατόπεδα των ομάδων να ‘’βράζουν’’.

Όλες περίμεναν τουλάχιστον το ποσόν των 200.000 ευρώ με σκοπό να καλύψουν υποχρεώσεις και να λειτουργήσουν αυτή την περίοδο, αλλά και να πάρουν βαθιά οικονομική ανάσα. Δυστυχώς γι’ αυτές ο κ. Αυγενάκης και οι επιτελείς του, κάνοντας το χατίρι των ‘’μεγάλων’’ αποδίδουν σε κάθε μία, μόλις 70.000.

Η S.L.2 δηλαδή παίρνει τα λιγότερα χρήματα από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ουσιαστικά και με τις αποφάσεις του ο κ. Αυγενάκης οδηγεί το δικό του δημιούργημα στην ανυποληψία και …τα βράχια.

Αναβρασμός και στο Διαγόρα

Είναι αλήθεια πως και στο Διαγόρα επικρατεί αναβρασμός, παραμονές μάλιστα ενός κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα στη Βέροια. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του κ. Μαίου Καμπουράκη που εκφράζοντας τις θέσεις του Διαγόρα τονίζει:

‘’Έτσι δεν συνεχίζουμε…Κι αυτό γιατί άλλα είναι τα συμφωνηθέντα, άλλα ορίζει η νομοθεσία, κι άλλα πράττει η Πολιτεία. Υπάρχει ανασφάλεια παντού κι αυτή η απόφαση κλυδωνίζει τα πάντα στην κατηγορία’’.

Κρίσιμη σύσκεψη την Πέμπτη

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που θα συνεδριάσει την Πέμπτη η Super League 2 για να πάρει ξεκάθαρη θέση για την απόφαση Αυγενάκη αλλά και για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος. Πολλές είναι οι ομάδες που συντάσσονται με την απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα αφού κάτω από αυτές τις οικονομικές συνθήκες δεν μπορεί να συνεχισθεί. Η Πέμπτη συνεπώς είναι ημέρα κρίσιμη για το πρωτάθλημα της Super League 2».