Βαθμολογία

Στην Καστοριά ο Μπάλντε

Την απόκτηση του Ρατσίντ Μπάλντε ανακοίνωσε η Καστοριά. Αναλυτικά: Η Καστοριά ανακοινώνει επίσημα την έναρξη συνεργασίας της, με τον Rachid Balde.

H ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς καλωσορίζει το νέο μέλος της ομάδας Rachid Balde και του εύχεται καλή επιτυχία, μέχρι το τέλος της σεζόν με Υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Η διοίκηση της ομάδας, εκμεταλλευόμενη την πληροφορία ότι ο Balde είναι χωρίς ομάδα, κινήθηκε μεθοδικά και προχώρησε εδώ κι αρκετές μέρες στην επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήρθε στην Καστοριά, δοκιμάστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων και αποκτήθηκε. Μάλιστα ήταν κι ο τυχερός στην πίτα της α΄ ομάδας που κόπηκε το περασμένο Σάββατο, αφού έτυχε το φλουρί.
Ο Rachid Balde που η καταγωγή του είναι από την Γουινέα Μπισάου, αλλά έχει Πορτογαλικό διαβατήριο, έρχεται στην Καστοριά έχοντας σαν τελευταία ομάδα της Ζίμπρου Κισινάου, την σπουδαιότερη ομάδα της Μολδαβίας. Είναι γεννημένος στις 22/08/20002, έχει ύψος 1.74m και βάρος 69 Kgr και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις, στην μεσαία γραμμή, αφού χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυό του πόδια.