Βαθμολογία

Στην ομάδα των Χανίων ο Βόρφι

Την απόκτηση του Μάνου Βόρφι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Χανίων. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Α.Ο. Μινώταυρος προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή Μάνο Βόρφι ο οποίος υπέγραψε δελτίο εκπαιδευόμενου ποδοσφαιριστή με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.  

Ο γεννημένος στις 27 Ιουνίου 2004 Μάνος Βόρφι αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Συλλόγου μας, ενώ θα αγωνίζεται με την ομάδα Νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SL2. 

Καλωσορίζουμε τον Μάνο στην μεγάλη «οικογένεια» της ομάδας μας και ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Α.Ο. Μινώταυρος για τη συνεργασία της και την θετική στάση που επέδειξε στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Μάνος Βόρφι με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Χανιά Γιώργο Τουλουπάκη (δεξιά) και τον πρόεδρο του ΑΟ Μινώταυρος Γιάννη Σπυριδάκη.

Παρελθόν από την ΠΑΕ Χανιά ο Γιάννης Μπακόπουλος

Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Μπακόπουλο, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους.

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος. Ο γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1975 προπονητής μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Καλαμάτα, ενώ νωρίτερα διετέλεσε για τρία χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων στον ΝΠΣ Βόλος στην Super League 1. Έχει επίσης εργαστεί σε Αιγάλεω, Ιωνικό, Αήττητο Σπάτων, Αχαρναϊκό και Εθνικό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Μπακόπουλο για την άψογη συνεργασία και τις πολύτιμες υπηρεσίες του μέχρι σήμερα και καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Αντώνη Παναγιωτόπουλο. Ευχόμαστε και στους δύο υγεία και κάθε επιτυχία.