Βαθμολογία

Με το «δεξί» οι μικτές της ΕΠΣΝ Λάρισας

Με νίκες ξεκίνησε στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κ-14 και κ-16 η ΕΠΣΝ Λάρισας απέναντι στην ΕΠΣ Θεσσαλίας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Βόλου “Όλγα Βασδέκη”.

Η Κ-16 – η οποία αγωνίστηκε και πρώτη χρονικά – επικράτησε με 1-7 της ομάδα της Μαγνησίας, ενώ στη συνέχεια η Κ-14 νίκησε με 0-3.

Ο προπονητής κ. Τσετσίλας Δημήτριος ξεκίνησε στην Κ-16 με τους: ” Μουλτσιάς, Αρσένης, Καραμάνης, Γκανάτσας, Κουπατσιάρας, Τσιακμάκης, Καγκελάρης, Κουτσαηλίας, Μπιώτης, Δριστέλας και Δαλιός”. Ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Μεσσής, Νταφόπουλος, Σαϊτης, Παπαδάκος και Δαούλας

Στον αγώνα της Κ-14 η αρχική 11άδα αποτελούταν από τους: “Μπαντούλης, Τενεκές, Κανάκης, Μπουρντένας, Παπαδήμας, Καραστέργιος, Τζάρτας, Καλογιάννης, Τσανούκας, Ζτούπης και Τσανογιάννης”. Στον αγώνα αγωνίσθηκαν επιπλέον οι Κούρτης, Ντάνας, Τοπουζίδης και Κατσάνος.

Επόμενη αγωνιστική (2η) έχει οριστεί για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου απέναντι στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο άλλο ζευγάρι του ομίλου η ΕΠΣ Καρδίτσας υποδέχθηκε την ΕΠΣ Τρικάλων. Στην αναμέτρηση της Κ-16 η γηπεδούχος ΕΠΣ Καρδίτσας επικράτησε με σκορ με 1-0 ενώ στην αναμέτρηση της Κ-14 νίκησε η φιλοξενούμενη ΕΠΣ Τρικάλων με σκορ 0-2.