Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Πελασγιώτιδα και Φαλανιακός (PICS)

Πελασγιώτιδα και Φαλανιακός αναμετρήθηκαν στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης), την Κυριακή (29/1), η αναμέτρηση δεν έβγαλε νικητή με το τελικό σκορ να είναι το 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η «Πέλα» ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε νωρίς στο 8’ όταν ο Σέντζας έβγαλε την ωραία κάθετη μπαλιά, στον Δημήτρη Τσέλα και αυτός με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 20’ υπήρξαν εκατέρωθεν δοκάρια για τις δύο ομάδες, οριζόντιο για τους γηπεδούχους με το σουτ του Οσμάνι και κάθετο για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Πάνου.

Στην επανάληψη ο Φαλανιακός πίεσε ψηλά, πήρε κατά διαστήματα τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε στο 76’ με την πολύ ωραία ενέργεια του Γιώργου Πανταζή που έδωσε την πάσα στον έμπειρο παίκτη Κώστα Τσιάκο και αυτός με την βαθιά μπαλιά που έκανε από τα 50 μέτρα, σε κενή εστία να καταφέρνει να κάνει το 1-1 και να δίνει τον βαθμό στην ομάδα του.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας, Ιορδανίδης, Κουτσικούλης, Δάσσιος Γ., Φώλιας, Τσέλα (81’ Χολέβας), Δάσσιος Δ., Οσμάνι (58’ Νικούλη), Καλούσης (81’ Τσιουραντάνης), Χριστοδουλάτος (75’ Ντογκάνι).

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης Ν. (58’ Ανατολίτης), Ευαγγελούλης, Στάμος, Πανταζής Γ., Γκανάτσας, Κυρίτσης, Καρακίτσιος (79’ Καραπατσακίδης), Πάνου (73’ Ιγγλέζος), Τσιάκος, Ντανίκας (58’ Μπλάνας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Γκαρέλης, Ντανταλής.