Βαθμολογία

Νικηφόρο πέρασμα από τη Νίκαια για το Κιλελέρ (PICS)

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναγροτικό Νίκαιας και το Κιλελέρ που έγινε την Κυριακή (29/1), έληξε με σκορ 1-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σίγουρα στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν οι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, πολύ νωρίς μόλις στο 3’ προηγήθηκαν με πέναλτι που κέρδισε ο Ηλίας Πανταζής όταν τον ανέτρεψε ο Χρήστος Πετράκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Χασομέρης για το 0-1.

Στο 12’ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Αναγνώστης εκτέλεσε το κόρνερ, δύσκολα με το ένα χέρι έδιωξε προσωρινά ο Νικολακούλης, στην επαναφορά όμως ο Ντιντής Θ. που παραμόνευε με κεφαλιά εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 44’ οι γηπεδούχοι που είχανε μπει για τα καλά στο παιχνίδι, κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2, ύστερα από την εξαιρετική ενέργεια του Μιχάλη Γκανάβα, που κυριολεκτικά «άδειασε» τους αμυντικούς, έδωσε για τον Αχιλλέα Γκουντίκα και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος όμως φάνηκε πως ο Παναγροτικός δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να κοντράρει τον αντίπαλο, στο 65’ χαμένο τετ α τετ του Τζέκα έσωσε την τελευταία στιγμή ο Νικολακούλης.

Στο 72’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Θανάση Παπαγεωργίου που πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος και καρφώθηκε στο γάμα για να γίνει το τελικό 1-3.

Στο 80’ το Κιλελέρ είχε οριζόντιο δοκάρι στο σουτ που έκανε ο Ντιντής. Για τον Παναγροτικό στο 93’ δεύτερη κίτρινη – κόκκινη δέχθηκε ο Ακρίβος.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Νικολακούλης, Σώκος, Ακρίβος, Πετράκης Χ. (16’ λ.τρ. Πετράκης Μ.), Παπακώστας Α., Ρακίπι Α. (85’ Πιτσίλκας), Γκανάβας, Γκουντίκας, Παπακώστας Η. (80’ Ανυφαντής), Περήφανος (80’ Γεωργόπουλος), Μανακούσιος Δ.

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής Η., Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Ντιντής, Βαγενάς, Παπαγεωργίου (75’ Αργύρης), Γκουγκουλιάς (65’ Παπαχρήστος), Χασομέρης (75’ Χατζησαββίδης), Αναγνώστης (60’ Τζέκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Αναστασίου, Ρουπέλας.