Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Αχιλλέα στο Μακρυχώρι (PICS)

Την νίκη με σκορ 0-3 στο Μακρυχώρι σημείωσε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ DETOX.

Αρχικά μόλις στο 5′ ο Ματούλας με έξυπνη πάσα βρήκε στον χώρο τον Κουρτεσιώτη ο οποίος πάτησε περιοχή από τα αριστερά όμως τον σταμάτησε ο Τσικρίκης.

Στο 15′ ο Κούλπας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Ο Κουρτεσιώτης εκτέλεσε η μπάλα σταμάτησε στο τείχος όμως ο επερχόμενος Παπακωνσταντίνου “τσίμπησε” έξυπνα και με πλασέ από τα δεξιά της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με ένα σουτ του Ματούλα που πέρασε λίγο άουτ ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Λάιου. Στο 30′ ο Κουρτεσιώτης πάσαρε στον Κερμελίδη όμως ο Τσικρίκης είχε και πάλι “απάντηση”.

Στο 40′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Αχιλλέα, όταν ο Πασσιάς έγινε αποδέκτης της πάσας του Ματούλα όμως το συρτό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Ενώ στο 43′ η κεφαλιά του Κούλπα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε στο 55′ όταν ο Παπακωνσταντίνου τροφοδότησε τον Κερμελίδη όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ματούλα στο 65′.

Στο 70′ ο Ματούλας πάτησε περιοχή σούταρε με τον Τσικρίκη να διώχνει με δυσκολία. Στο 74′ ο Φουρίκης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 82′ ο Αετός έχασε την πρώτη του καλή στιγμή όταν ο Νικολακούλης εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ με τον Σταυράκη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο 85′ ο Αχιλλέας κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων όταν ο Παπακωνσταντίνου έγινε αποδέκτης της μπάλας πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το τελικό 0-3 το πέτυχε στο 90+2′ ο Φουρίκης με δυνατό σουτ στην κίνηση μέσα από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Τσατσελάρι από τα αριστερά.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Νικολακούλης, Γραβάνης, Κυρίτσης (52′ Γιαννακόπουλος) , Πέππας, Χουτεσιώτης, Γκαμπούρας, Μπλάντας (57′ Λάλλας), Καζάκος, Χριστοδουλόπουλος (82′ Σαμαράς), Τσαπατόρης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Χατζηλίαδης (57′ Τσατσελάρι), Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Λάιος, Καραλούλης (57′ Φουρίκης), Ματούλας, Πασσιάς, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης (57′ Γκαραλιάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Στάικος, Παπαγεωργίου.