Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Αλαζονείας ούτις εκφεύγει δίκην…»!

Αναφορικά με την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσεραϊκός, η ΠΑΕ-ΑΕΛ δηλώνει τα ακόλουθα:

«Ουδεμία έκπληξη μας προκαλεί η αλαζονική ανακοίνωση της ΠΑΕ των Σερρών για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που θα ζήλευε και ο μάστορας των θρίλερ, Χίτσκοκ, στη χρυσή εποχή του….Χόλιγουντ!

Ουδείς εξάλλου αμφισβητεί τη δεινότητα σας να κερδίζετε διψήφιο αριθμό πέναλτι μέχρι στιγμής και να σκοράρετε κατά προτίμηση μετά το 90’.

Είναι αληθές το γεγονός ότι σπαταλάτε ποικιλοτρόπως ασύλληπτα πoσά για το επίπεδο της SL2, στον διακαή πόθο σας να γίνεται μεγάλη ομάδα. Είναι γνωστό επίσης ότι τα «εύκολα» χρήματα σπαταλώνται εξίσου εύκολα…

Στο ροζ σύννεφο της αλαζονείας σας, όμως, έχετε υποτιμήσει ότι το πρωτάθλημα έχει άλλες 17 αγωνιστικές και ότι κάποιοι από εσάς ελέγχεστε προ πολλού για το οικονομικό «θαύμα» των Σερρών!

Και επειδή πιστεύετε ότι είστε η εξέχουσα ομάδα, ανεξάρτητα από τη σημερινή σας βαθμολογική θέση, καθώς και εκείνη στην οποία θα βρίσκεστε στην 8η αγωνιστική του δεύτερου γύρου, η ΑΕΛ θα σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλιες για να διδάξει σε όλη την ανιστόρητη παρέα σας, τι σημαίνει πραγματική ομάδα ποδοσφαιριστών και όχι αγέλη παραγόντων μισθοφόρων.

Κατά τα λοιπά σας υπενθυμίζουμε: Αλαζονείας ούτις εκφεύγει δίκην…!»

ΠΗΓΗ