Βαθμολογία

Ο Γρηγοριάδης επαγγελματίας στον Μακεδονικό

Ο 17χρονος εξτρέμ, Λευτέρης Γρηγοριάδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μακεδονικό. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Γρηγοριάδη σε επαγγελματικό επίπεδο, με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου διάρκειας 3,5 ετών!

Ο 17χρονος (21/05/2005) ακραίος επιθετικός επιβραβεύεται για την προσπάθεια, την δουλειά, την επιμονή και, φυσικά, την εξέλιξη που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια, από την Κ15 της Ακαδημίας μας ως την ομάδα Κ19 του Μακεδονικού, που φέτος συμμετέχει στο πρωτάθλημα Betsson Super League 2 Κ19!

Προσελκύοντας από νωρίς τα βλέμματα του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας, της Υπεύθυνης κ. Μαρίας Εξαδακτύλου (φωτό, δεξιά) και του τότε προπονητή και πλέον Συντονιστή τμημάτων 11Χ11, προπονητή της  Κ19 και βοηθού προπονητή στην ανδρική ομάδα, κ. Δημήτρη Γκούντα (φωτό, αριστερά), ο Γρηγοριάδης έκανε πέρυσι το άλμα από την Κ16 κατευθείαν στις Ελπίδες Μακεδονικού, παραβλέποντας το βήμα της Κ17, προκειμένου να προσαρμοστεί νωρίτερα στο ανδρικό ποδόσφαιρο και να προωθηθεί μελλοντικά στην ομάδα ανδρών του Μακεδονικού.

Φυσικά, στις Ελπίδες αποτελούσε έναν από τους πυλώνες του ρόστερ της ομάδας που έφτασε ένα βήμα από την άνοδο στην Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ ταυτόχρονα εκπροσωπούσε την Μικτή ΕΠΣΜ Κ17, με την οποία κατέκτησε στο τέλος της σεζόν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ17!

Λαμβάνοντας μέρος και στην φετινή θερινή προετοιμασία του Μακεδονικού, που προετοιμαζόταν για την επιστροφή στην Betsson Super League 2, ο Γρηγοριάδης μπήκε στην Κ19 με «πατημένο» το γκάζι: βασικός και στις 10 αναμετρήσεις των «πρασίνων», ο 17χρονος winger μετρά ήδη 3 γκολ και 2 ασίστ, με την Κ19 του Μακεδονικού να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να βρίσκεται επί της παρούσης στην 2η θέση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου!

Η απόφαση να ανταμειφθεί με επαγγελματικό συμβόλαιο ο Λευτέρης Γρηγοριάδης ήταν από τις ευκολότερες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει το πρόσφατο διάστημα η ΠΑΕ Μακεδονικός.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τον Λευτέρη για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και του εύχεται υγεία, εξέλιξη, πρόοδο και επιμονή στο όνειρο! Καλή σταδιοδρομία Λευτέρη! Η καριέρα σου τώρα ξεκινά!».