Βαθμολογία

Στον Π.Ο. Ελασσόνας με δανεισμό ο Αργύρης Κούκος

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την παραχώρηση με μορφή δανεισμού στον Π.Ο.Ελασσόνας, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, του νεαρού ποδοσφαιριστή Αργύρη Κούκου.

Ευχόμαστε στον ίδιο να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει, δικαιώνοντας παράλληλα τις προσδοκίες μας και βοηθώντας το φίλο σωματείο του ΠΟΕ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δύσκολης κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Τάσου Βενέτη, του προέδρου του ΠΟΕ κ. Άλκη Χατζηβασίλη, του γενικού αρχηγού, κ. Παναγιώτη Μωυσίδη και φυσικά του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

ΠΗΓΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΟ Ελασσόνας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΟ Ελασσόνας, με την οποία γνωστοποιεί ότι απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Αργύρη Κούκο από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΠΟ Ελασσόνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι απέκτησε  με την μορφή δανεισμού, τον 18χρονο Αργύρη Κούκο από την ΠΑΕ ΑΕΛ, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Αργύρης Κούκος έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο δεξιά και αριστερά. Καλωσορίζουμε τον Αργύρη Κούκο στην οικογένεια του ΠΟΕ και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΕΛ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, της ευχόμαστε από καρδιάς να πετύχει τους στόχους της και ευελπιστούμε σε συνέχεια της καλής μας συνεργασίας».