Βαθμολογία

Στο τέλος επικράτησε ο ΠΟΕ

Σ ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, σ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, με δυνατές και σκληρές μονομαχίες, με 8 κίτρινες κάρτες (4+4 για κάθε ομάδα) και δύο αποβολές (ο Περτζιόνι με δεύτερη κίτρινη και ο γυμναστής της ομάδας του ΠΟΕ Βαγγέλης Κολιός στο 60’), ο ΠΟ Ελασσόνας, με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του, κατάφερε με γκολ λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Αναγέννησης Ευαγγελισμού (ομάδα της Β’ ΕΠΣΛ), επικρατώντας σε παιχνίδι για την ενδιάμεση φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με έναν πρώην παίκτη του ΠΟΕ, τον Δημήτρη Τόλιο, ο οποίος με ωραίο σουτ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, νίκησε τον νεαρό Πέρπερα κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του ΠΟΕ κατάφερε πριν το τέλος του ημιχρόνου να ισοφαρίσει με κοντινό πλασέ του Ιγγλέζου σε 1-1 και στο 85’ να κάνει την ανατροπή, με κοντινό πλασέ του Γκαμπέτα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Πολλά ήταν τα παράπονα των ανθρώπων του ΠΟΕ για τη διαιτησία της κ. Δεληγιάννη και των βοηθών της.

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Χανανάς, Λαγιόκαπας, Κότυλης (70’ Ράτζας), Γκαραβέλης, Βαλατσός, Ντόκος, Λιούρας Λ. (63’ Μπαλατσός), Μπουζούκης, Λιούρας Σπ. (70’ Πάκας), Τόλιος (82’ Δόλγυρας), Τσάτσος.

ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Πέρπερας, Καραμούλας (76’ Σεμερτζίδης), Μπαγιώτας (46’ Νταμπώσης), Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας, Τσάτσος, Μουλτσιάς (90+2’ Αγρογιάννης), Ντουλάγκ (46’ Κακάμης), Ιγγλέζος (90’ Τσιπλικιάρης).

Ανδρέας Νικούλης - Πηγή