Βαθμολογία

Οικονόμος εβδομήντα ετών! (VIDEO)

Eβδομήντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την 25η Ιανουαρίου 1953, οπότε πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνέλευση του Οικονόμου στην Τσαριτσάνη.Τότε λήφθηκε η απόφαση για την συγχώνευση των ανεπισήμων ομάδων που λειτουργούσαν και η δημιουργία ενός συλλόγου που έλαβε την επωνυμία "Αθλητικός Όμιλος Τσαριτσάνης Οικονόμος Εξ Οικονόμων", προς τιμήν του Τσαριτσανιώτη διδασκάλου του γένους.
 
Ο σύλλογος αναγνωρίστηκε με την υπ'αριθμόν 228/953 απόφαση του Πρωτοδικείου Λάρισας και εγγράφηκε στην ΕΠΟ με αριθμό μητρώου 548, ενώ εντάχθηκε στην δύναμη της (ενιαίας τότε) ΕΠΣ Θεσσαλίας που έδρευε στον Βόλο.
 
Τα ιδρυτικά μέλη που παρέστησαν στην ιστορική αυτή συνέλευση ήταν οι Γεώργιος Καψάλης, Κων. Μπάλαλας, Αν.Καψάλης, Ασ.Φακίτσας, Κων.Μητσιμπόνας, Αλέξ.Βαρσάμης, Ν.Μπαμπάλης, Ι.Διαμαντής, Δ.Παπαδήμος, Ι. Σαΐνης, Γρ.Παπαπαύλου, Νικ.Καραναστάσης, Θωμάς Βάρσος, Θεμ.Βούλγαρης, Αγησίλαος Ξυνός, Ι.Κουνιατσιώτης, Κλεάνθης Κηπουρός, Σπ.Λιάνος, Ελευθ.Κόκκινος, Νικ.Νικολάου.
 
Από τότε διανύθηκε μια εντυπωσιακή διαδρομή στα γήπεδα του Νομού Λάρισας, της Θεσσαλίας αλλά και ολόκληρης της χώρας, ενώ χαρακτηριστικές στιγμές της αποτυπώνονται στο βίντεο που ακολουθεί: