Βαθμολογία

Λεβαδειακός: Νέο συμβόλαιο στον Στογιάνοβιτς

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της με τον Στέφαν Στογιάνοβιτς. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Στογιάνοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Στέφαν σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ «Η ΠΑΕ Λεβαειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Στογιάνοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Στέφαν σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»
Η ανακίνωση της

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της με τον Στέφαν Στογιάνοβιτς.

 

Ο 25χρονος Σέρβος τερματοφύλακας έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση φρόντισε ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2025.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Στογιάνοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Στέφαν σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Στογιάνοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Στέφαν σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»