Βαθμολογία

OPEN: Η απόφαση του σταθμού μετά τον «Έρωτα φυγά»

Στη αναζήτηση των προγραμμάτων για την επόμενη σεζόν βρίσκεται το κανάλι του Open το οποίο θέλει να ακολουθήσει την επιτυχημένη συνταγή που βρήκε φέτος με τη σειρά «Έρωτας Φυγάς». Η απογευματινή σειρά του Open όχι απλά έχει σταθεί αξιοπρεπώς στον έντονο ανταγωνισμό αλλά σημειώνει και τα διπλάσια νούμερα από τον μέσο όρο του καναλιού έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό.

Έτσι λοιπόν η εύρεση μίας ή και περισσότερων σειρών οι οποίες θα κυριαρχήσουν στο πρόγραμμα και την επόμενη χρονιά έχει αρχίσει. Οι ιθύνοντες θέλουν να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία όπως έγινε με τον Έρωτα Φυγά. Τα βλέμματα έχουν στραφεί λοιπόν ξανά σε επιτυχημένα σίριαλ του εξωτερικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life» και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, το Open θέλει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των σειρών που θα έχουν παρόμοια απήχηση με τον Έρωτα Φυγά ο οποίος είναι βασισμένος σε Τούρκικη παραγωγή. Στη συνέχεια θα στήσει την παραγωγή βήμα βήμα επιλέγοντας εταιρεία παραγωγής που θα κάνει το adaptation και θα στελεχώσει τους συντελεστές.

Πρόκειται για μία δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή για το κανάλι καθώς ακριβώς αυτή ήταν η διαδικασία που ακολουθήθηκε στον Έρωτα Φυγά που στήθηκε από το κανάλι χωρίς να αποτελεί πρόταση εταιρείας παραγωγής.

ΠΗΓΗ