Βαθμολογία

Ένας Δωτιέας Αγιάς να τον «πιείς στο ποτήρι»! (PICS)

Ένα ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Μακρυχωρίου για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Δωτιέα Αγιάς και τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με τελικό σκορ 2-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, για τους φιλάθλους που ήρθαν να το παρακολουθήσουν αφού ο καιρός ήταν ηλιόλουστος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δυνατό και για τις δύο ομάδες, χωρίς φάσεις κυρίως κέντρου με την Αγιά να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Καλή στιγμή στο 28’ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Τσολακίδης έκανε το δυνατό σουτ, ο Εριόν έπεσε στην γωνία του σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 34’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με την άπιαστη καρφωτή κεφαλιά του Ντελή Δ. στο «γάμα» για το 1-0, ύστερα από το καλά χτυπημένο φάουλ του Αναδολού.

Στο 49’ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, στο πολύ ωραίο σουτ του Κυριακίδη, όμως και στην εκπληκτική απόκρουση του Μπεκτέσι.

Στο 62’ η Αγιά πέτυχε και το δεύτερο τέρμα, με το γκολ του Λάμπρου Λαβαντσιώτη από θέση τετ α τετ, όμως και την καταπληκτική μπαλιά του Τσακάλι.

Πίεσε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης πολύ στην επανάληψη, είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 75’ όταν ο Κυράνης έκανε το μακρινό σουτ, όμως ο Μπεκτέσι είπε και πάλι «όχι» με τα ακροδάχτυλα.

Τελευταία καλή στιγμή στο 82’ για τον Δωτιέα, όταν τη σέντρα έβγαλε ο Χατζής Κ. για τον Λαβαντσιώτη, αυτός έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.

Μία παλικαρίσια νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς με την «υπογραφή» του έμπειρου προπονητή κ. Χρήστου Καπελιάνη που την φέρνει μόνη της στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τα πολλά εύσημα είναι για τους παίκτες που είναι οι πρωταγωνιστές.

Στο τέλος του παιχνιδιού όλοι ευχήθηκαν τα χρόνια τους πολλά στον συμπαίκτη τους Λάμπρο Λαβαντσιώτη, που τους έκανε «δώρο» το σημερινό δεύτερο γκολ. Χρόνια πολλά με υγεία και από το athleticlarissa.gr.

Δωτιέας Αγιάς (Χρήστος Καπελιάνης):  Μπεκτέσι, Ντάλλας (85’ Ντελής Ι.), Τσακάλι, Ντελής Δ., Ντακούλας, Βλησαρούλης (85’ Φουκαλάς), Λαβαντσιώτης, Αναδολού, Δρόσος (53’ Αποστολάκης), Χατζής Θ. (80’ Χατζής Κ.), Γιαννακόπουλος.

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Βασίλης Παμπορίδης): Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης Ματετζίδης, Ρουστέι (65’ Μωϋσιάδης), Ευθυμιάδης, Τσολακίδης, Χατζηασλανίδης (46’ Ιωαννίδης Γ.), Ρωμανίδης (58’ Κυράνης), Κυριακίδης Ι.

Διαιτητική τριπλέτα: Πέτσας, Παπαγεωργόπουλος, Δόδογλου.