Βαθμολογία

Ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX (21/1)

Δείτε αναλυτικά τα ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX όπως σημειώθηκαν το Σάββατο (21/1).

Όλυμπος Γόννων-Σμόλικας Φαλάνης 0 – 0

Όλυμπος Γόννων και Σμόλικας Φαλάνης έμειναν στο 0-0 παρά την προσπάθεια που έκαναν και οι δύο ομάδες.

Παρότι πάλεψαν για το γκολ και οι δύο ομάδες στο τέλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Γόννοι (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές, Μπουζούκας, Μπούμπουλης Αθ., Κολτσίδας, Γκουγκουλιάς, Σερίφης (63′ Ριζούλης), Καραΐσκος (72′ Μπούμπουλης Β.), Γαγάρας, Μάντζαρης, Τσιντζιλώνης.

Σμόλικας (Νίκος Παπανικολάου): Παπαγιάννης, Πολύζος, Μπαρούτζας, Γούτος, Πόνηρος, Γκιόνα, Χαζίζι (76′ Ντανίκας Αθ.), Μπάκος (71′ Σκούπρας), Νερπιέτρι, Γκαλμπογκίνης (81′ Κουτσούμης), Ντανίκας Ρ.

Φαλανιακός-Αστέρας Μελισσοχωρίου   2 – 1

Ο Φαλανιακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο μαχητικό Μελισσοχώρι με σκορ 2-1.

Ο Βασιλειάδης στο 1’ έδωσε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους για το 0-1. Στο 35’ ο Ανατολίτης έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 56’ ο Τσιάκος σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του για το τελικό 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο αφού στο 81’ ο Αβδουλάς δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυτώτης Ν., Πάνου, Στάμος, Πανταζής, Γκανάτσας (86′ λ.τρ. Μπλάνας), Σακελλαρίου (35′ λ.τ. Ανατολίτης). Καρακίτσιος, Ντανίκας (80′ Ιγγλέζος), Τσιάκος, Κυρίτσης.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Σδράλης Αθ., Κολοβός, Αβδουλάς, Παραφέστας (60′ Βογιατζής), Βασιλειάδης, Καραμάνος, Περδίκης, Νικόλι, Καφαντάρης (73′ Χατζής).

Δήμητρα Γιάννουλης-ΑΟ Μαυροβουνίου  1 – 1

Ένα ενδιαφέρον ματς διεξήχθη ανάμεσα στην Δήμητρα Γιάννουλης και το Μαυροβούνι. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 1-1. Στο 21’ ο Μπατζέλας Β. άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 61’ ο Καρβούνης έφερε το ματς στα ίσια και το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι τέλους.

Δήμητρα Γιάννουλης (Δημήτρης Κοντοδήμος): Κοτλής, Αρσένης, Αλατάς, Σαπάκος, Ματσικόπουλος, Κορλός, Νάστας, Εμμανουήλ (68’ Χατζηγρηγορίου), Καρέλας (57’ Βασιλόπουλος), Γκαλγκανόπουλος, Καρβούνης (72’ Μανάκας).

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Κολιοφούτης (72’ Σκαφιδάς), Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Στατήρης (81’ Ακριβόπουλος), Φακίτσας (90’ Ριζόπουλος Δ.), Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Μπέτσης, Θάνος, Σπανός (81’ Κουκούτσης).

Παναγροτικός Νίκαιας-Πελασγιώτιδα 2 – 1

O Παναγροτικός κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στην Πελασγιώτιδα. Στο 18’ ο Γελαλής άνοιξε το σκορ για το 0-1. Δέκα λεπτά μετά ο Χριστοδούλου με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Ο Παναγροτικός στο 93’ «χαμογέλασε» με γκολ του Μανακούσιου για το τελικό 2-1.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσανάκης, Σώκος, Ακρίβος, Πετράκης Χρ. (60′ Γκουντίκας), Παπακώστας Σ., Ρακίπι, Γκανάβας (80 Πετράκης Μαν.), Χριστοδούλου, Παπακώστας Ηλ., Περήφανος, Μανακούσιος Δ. (94′ Γεωργόπουλος).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας (46΄Οσμάνι), Ιορδανίδης, Κουπατσιάρας, Δάσσιος Ι., Καλούσης (85’ Κουτσικούλης), Δάσσιος Δ., Κουσιώρας, Τσέλα (68΄Χριστοδουλάτος), Γελαλής (68΄Νικούλης), Φώλιας.

ΑΕ Κιλελέρ-Τύρναβος 2005  8 – 1

Ασταμάτητο παρουσιάστηκε το Κιλελέρ απέναντι στον Τύρναβο. Το τελικό 8-1 δεν αφήνει περιθώρια για πολλά σχόλια. Στο 18’ ο Χασομέρης άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 27’ ο Τσακίρης διπλασίασε τα τέρματα και στο 32’ ο Κουβελάς έκανε και το 3-0. Στο 40’ ο Κατσαρός μείωσε σε 3-1 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ ο Κουβελάς σκόραρε για το 4-1, ενώ στο 61’ ο Αναγνώστης έκανε και το 5-1. Στο 64’ ο Χασομέρης ανέβασε το σκορ σε 6-1 και ο Παπαχρήστος στο 69’ το 7-1. Το τελικό 8-1 σημειώθηκε στο 90’ από τον Αναγνώστη.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Μπαρούτας, Ντιντής, Τσακίρης, Γκουγκουλιάς (60′ Αργύρης), Παπαγεωργίου (46′ Πανταζής), Χασομέρης (65′ Νικολαΐδης), Τζέκα, (46′ Παπαχρήστος) Αναγνώστης, Βαγένας, Κουβελάς (60′ Χατζησαββίδης).

Δαμασιακός-Αετός Μακρυχωρίου 5 – 0

Ο Δαμασιακός πέτυχε μία μεγάλη σε έκταση νίκη κερδίζοντας με σκορ 5-0 τον Αετό Μακρυχωρίου.

Στο 36’ ο Τσιάλτας έκανε το 1-0 με τον ίδιο παίκτη στο 53’ να σημειώνει και το 2-0. Στο 67’ ο Κυριάκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και στο 85’ ο Δεληχάς σκόραρε για το 4-0, το τελικό 5-0 έκανε ο Πέτρου στο 90’.

Δαμασιακός (Φώτης Πλίτσης-Τάκης Ζηρδέλης): Γεωργούλας (70′ Τσιάλτας Στ.), Λέτσιος Στ., Μουσιάρης Θ., Καρακάνος, Μπακαΐμης, Τσιάλτας (65′ Πλίτσης Δ.), Μουσιάρης Δ., Σάρρα (65′ Νταμπαλέτσιος), Κυριάκος, Κυρατζής (50′ Δεληχάς), Δημητρέλης (70′ Πέτρου).

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γραβάνης, Μπλάντας, Νικολακούλης (55′ Μπιτσαράς), Πέππας, Σαμαράς (70′ Κυρίτσης), Καζάκος, Καμπούρας, Λάλλας, Χίσα, Χριστοδουλόπουλος.