Βαθμολογία

Αχιλλέας τεσσάρων «αστέρων» (PICS)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Συκουρίου το Σάββατο (21/1) ανάμεσα στον Κίσσαβο και τον Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 0-4. Πολύ καλός ο καιρός με ηλιοφάνεια και η κερκίδα του γηπέδου ήταν γεμάτη και απόλαυσε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες, από μία καλή στιγμή, στο 4’ και 9’. Στο 4’ ωραία κεφαλιά του Κούλπα, για τον Ματούλα, αυτός έβγαλε ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή, τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε ο Παπακωνσταντίνου να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 9’ ο Κίσσαβος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ωραία σέντρα έβγαλε ο Κορδέλας μέσα στην περιοχή για τον Φαρμάκα, αυτός έκανε το καταπληκτικό σουτ στη γωνία, όμως μεγάλη ήταν και η απόκρουση του Σταυράκη που εκτινάχθηκε.

Στο 15’ προηγήθηκε ο Αχιλλέας όταν ωραία σέντρα  βγήκε από τον Παπακωνσταντίνου για τον Ματούλα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1 και με το «καλημέρα» σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή.

Ο Αχιλλέας είχε σίγουρα την υπεροχή, από την άλλη ο Κίσσαβος κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος με το ξεκίνημα στο 52’ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα με πέναλτι. Το κέρδισε ο Παπακωνσταντίνου που τον ανέτρεψε ο Βελής, εκτέλεσε εύστοχα ο Λάϊος για το 0-2.

Ο Αχιλλέας παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο πέτυχε άλλα δύο τέρματα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-4 όπου ήταν και το τελικό σκορ. Στο 69’ ατομική ενέργεια του Αποστόλη Κούλπα που «έκλεψε» την μπάλα, πέρασε τρεις αντιπάλους και με πλασέ έκανε το 0-3.

Και στο 76’ ο Γκαραλιάκος με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία του Γιάκου διαμόρφωσε και το τελικό 0-4. Στο 82’ ο Ματούλας έκανε ένα καλό σουτ, όμως ο Γιάκου αντέδρασε σωστά και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ. Πρωταγωνιστές για τον Αχιλλέας οι Ματούλας, Λάϊος, Κούλπας και Γκαραλιάκος.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λιόγκας, Αγγελής, Βελής, Κορδέλας (51’ λ.τρ. Χάμος), Ραμάι (69’ Νεμπεγλέρας Α.), Φαρμάκας (69’ Καραποστόλης), Τζιούρας, Κουλοκτσής, Πολάκης, Κότσιας (59’ Πλιάγκας).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Καραμπούζης, Κούλπας, Χατζηλιάδης, Τσατσελάρι (66’ Αετόπουλος), Λάϊος, Καραλούλης (66’ Γκαραλιάκος), Παπακωνσταντίνου (59’ Κουρτεσιώτης), Κερμελίδης, Ματούλας, Πασσιάς (75’ Φουρίκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Γκαρέλης, Κοντογιάννης.

*To άρθρο θα ανανεωθεί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι την Κυριακή (21/1) το βράδυ.