Βαθμολογία

Μεταγραφή ουσίας και εμπειρίας για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Ο σύλλογος απέκτησε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Κώστα Κουρτεσιώτη με μεγάλη πορεία σε επαγγελματικές κατηγορίες. Παίκτης που αναμένεται να βοηθήσει τα Φάρσαλα να πετύχουν τους υψηλούς στόχους που έχουν τη φετινή χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύπειρου ποδοσφαιριστή Κώστα Κουρτεσιώτη ο οποίος αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Κουρτεσιώτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος σχεδόν σε όλη την καριέρα του έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Κατηγορίες της χώρας μας.

Αρχικά αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον Ηλυσιακό στην Β' Εθνική κατηγορία προτού επιστρέψει εκ νέου στην Αναγέννηση Καρδίτσας την φανέλα της οποίας φόρεσε στην Δ' την Γ' και την Β' Εθνική κατηγορία.

Επίσης έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Πλατανιά Χανίων στην Β' Εθνική κατακτώντας μάλιστα την άνοδο στην Super League όπου και αγωνίστηκε με την ομάδα των Χανίων.

Εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Β' Εθνική κατηγορία με τον Τύρναβο, την ΠΑΕ ΑΕΛ, τον Κισσαμικό, την Δόξα Δράμας και τον Απόλλων Λάρισας.

Μετέπειτα φόρεσε την φανέλα του Ατρόμητου Παλαμά στην Γ' Εθνική κατηγορία ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Φαλανιακού.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Κουρτεσιώτης τόνισε τα εξής: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Διοίκησης του Αχιλλέα Φαρσάλων για την εμπιστοσύνη τους και τον τρόπο προσέγγισης τους.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και ιστορία και φέτος γίνεται μια προσπάθεια να επανέλθει στις Εθνικές κατηγορίες. Οι υψηλοί στόχοι του Συλλόγου σε συνδυασμό με την δυναμική και τις σταθερές του Συλλόγου με κάνουν αισιόδοξο πως στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος του Αχιλλέα Φαρσάλων."

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Κώστα στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!