Βαθμολογία

Ευχαριστίες για την ολοκλήρωση του «πλαστικού» γηπέδου στα Δένδρα

Μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ έναντι πρώτα των αθλητών και προπονητών της κι έπειτα προς το φίλαθλο κοινό, ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακατασκευή του «πλαστικού» γηπέδου στο προπονητήριο των Δένδρων, προκειμένου να μπορεί απρόσκοπτα να χρησιμοποιείται κυρίως από τις Ομάδες Νέων, καθώς πολλά είναι τα γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα στα οποία καλούνται να αγωνιστούν στη διάρκεια των πρωταθλημάτων τους.

Θυμίζουμε ότι το «πλαστικό» γήπεδο των Δένδρων ήταν παντελώς και επί χρόνια εγκαταλελειμμένο και σε πρώτη φάση τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και έγινε η πρώτη σχετική κοινοποίηση, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και «χτένισμα» περιβάλλοντα και αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να μπορεί να δοθεί για ελεγχόμενη χρήση.

Πλέον, με την εφαρμογή των απαιτούμενων τόνων καουτσούκ το έργο ολοκληρώθηκε, δίνοντας σημαντικές λύσεις για την προετοιμασία των Ομάδων Νέων, που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους, κατέχοντας αυτή τη στιγμή την 1η (Κ17), 2η (Κ15) και 3η (Κ19) θέση, με τις δύο πρώτες να ανταγωνίζονται σε επίπεδο SL1 και να παραμένουν αήττητες.

Ασφαλώς, η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε αρωγούς σ’ αυτή την προσπάθεια δύο σημαντικές επιχειρήσεις πιστών φίλων της ΑΕΛ, την ΒIΟΤΡΟΧΟΣ Α.Ε. (έδρα 8ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου) και την CONSPORT του κ.Σταύρου Αρχοντή (έδρα Αφροδίτης 6, Ν.Ευκαρπία Θεσσαλονίκης) κι αποτελεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τόσο τους ίδιους, όσο και το προσωπικό των επιχειρήσεων που απασχολήθηκε για να έρθει σε πέρας το έργο.

ΠΗΓΗ