Βαθμολογία

Σημαντική ενίσχυση για τον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ματούλα από τον ΠΟΕ. Παίκτης που αναμένεται να βοηθήσει με την ποιότητά του τη νέα του ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων αναφέρει:

H Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Ματούλα ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Ματούλας μέχρι πρότινος ανήκε στον ΠΟ Ελασσόνας που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κατηγορία όντας ο αρχηγός της ομάδας επί σειρά ετών και ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλες εμπειρίες και παραστάσεις τόσο από τις Εθνικές κατηγορίες όσο φυσικά και από την Α' ΕΠΣΝΛ κατηγορία.

Επίσης κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα και του Οικονόμου Τσαριτσάνης και άλλων ομάδων του Νόμου Λάρισας. Αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Ματούλας δήλωσε τα εξής: "Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία και την δυναμική του Αχιλλέα Φαρσάλων καθώς και τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή σεζόν από τον Σύλλογο.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων και να βοηθήσω και εγώ ώστε ο Σύλλογος να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του."

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.