Βαθμολογία

Απάντηση της SL2 προς την ΠΑΕ Προοδευτική

Παρότι δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε ανυπόγραφα έγγραφα, καθώς όμως η συγκεκριμένη επιστολή έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Προοδευτική και αφορά στην αναμέτρηση της εν λόγω ομάδας με την ΠΑΕ Επισκοπή, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

1)     Οι αγώνες προγραμματίζονται ως είθισται από το αγωνιστικό τμήμα της Διοργανώτριας και όχι τον Πρόεδρο. Το συνοπτικό πρόγραμμα κάθε μήνα στέλνεται στις ομάδες στα μέσα του προηγούμενου, προκειμένου να οργανώνουν σωστά και πιο οικονομικά τις μεταφορές και τα ταξίδια τους.

2)     Λαμβάνοντας υπόψη το συνοπτικό πρόγραμμα, η ΠΑΕ Προοδευτική ζητάει την αλλαγή του αγώνα της 11ης αγωνιστικής, μια αλλαγή που δεν γίνεται ποτέ αποδεκτή από την ΠΑΕ Επισκοπή.

3)     Την Κυριακή 15.01.2023, η ΕΠΟ έχει ορίσει τον αγώνα Γ Εθνικής ανάμεσα στον ΑΠΟ Κερατσινίου και τον Γιούχτα και η Διοργανώτρια με απανωτές επιστολές και τηλεφωνικές επικοινωνίες υπενθυμίζει στους αρμόδιους ότι βάσει του άρθρου 8, παρα 3 του ΚΑΠ  … προτεραιότητα έχει πάντα η διεξαγωγή του αγώνα της ομάδος που αγωνίζεται στην ανώτερη κατηγορία, δηλαδή η ομάδα της SL2 έναντι της Γ Εθνικής.

4)     Στις 12.1.2023 ακολουθεί έγγραφο της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Κερατσινίου με θέμα αλλαγή ημερομηνίας ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ Προοδευτική- ΠΑΕ Επισκοπή, μέσω του οποίου μας ενημερώνει εκ νέου ότι «την Κυριακή 15.1.23 θα αγωνιστεί η ομάδα του δήμου μας ΑΠΟ Κερατσίνι». Με δεδομένο ότι το γήπεδο ανήκει στο Κερατσίνι και υπό το φόβο ανάκλησης του παραχωτηρίου στην ΠΑΕ Προοδευτική, η Διοργανώτρια ορίζει τον αγώνα τη Δευτέρα 16.1.2023.

5)     Ακολουθεί νέο έγγραφο της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Κερατσινίου στις 13.1.2023, με το οποίο ενημερώνει ότι ο χλοοτάπητας του Π. Σαλπέας έχει επιβαρυνθεί από τις αλλεπάλληλες χρήσεις και καθώς δεν υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο για λίπανση, θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα 16.1.23 και δύναται να παραχωρηθεί στην ΠΑΕ Προοδευτική από τις 17.1.23 και μετά. Κατά συνέπεια η Διοργανώτρια ορίζει τον αγώνα την Τρίτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη 2η αγωνιστική, όπου το γήπεδο Π. Σαλπέας δεν εδύνατο να δοθεί στην ΠΑΕ Προοδευτική για την διεξαγωγή του αγώνα της με την ΠΑΕ Athens Kallithea, με προσωπικές ενέργειες του Προέδρου της Super League 2, κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου, ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.