Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Δίκαια κέρδισε το παιχνίδι η ΑΕΛ»

Ο τεχνικός της Βέροιας Σπύρος Μπαξεβάνος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ: «Νομίζω το είδατε και εσείς, δεν υπήρχε παράπονο από κανέναν. Πραγματικά θέλεις τέτοιες διαιτησίες, όχι μόνο εκτός έδρας, αλλά και στην έδρα σου. Να ζητάμε το φυσιολογικό για κάποιους άλλους, αυτό που δεν είναι φυσιολογικό εδώ στην Ελλάδα, τις περισσότερες φορές υπάρχουν τα παράπονα. Εμείς νομίζω θέλουμε τέτοιες πραγματικά διαιτησίες. Να πούμε ότι δεν έγιναν και κάποιες φάσεις αμφισβητούμενες. Παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και αυτό, να δεις και εκεί πέρα την απόφαση που παίρνει ένας διαιτητής. Πραγματικά εγώ δίνω συγχαρητήρια στην τριάδα αυτή για τη σημερινή τους απόδοση».

Αυτή ήταν η απάντηση του τεχνικού της Βέροιας Σπύρου Μπαξεβάνου σχετικά με τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα, παρουσία του αρχιδιαιτητή κ. Μπένετ.

Για το παιχνίδι είπε: «Εντάξει δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε ότι ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία έχει σαν στόχο τον πρωταθλητισμό, μία ομάδα που είχε και την αύρα από το προηγούμενο παιχνίδι, από την εκτός έδρας νίκη. Ήθελε οπωσδήποτε το αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα το θέλαμε και εμείς. Νομίζω δίκαια κέρδισε η ομάδα της ΑΕΛ. Ήταν ένα παιχνίδι που γενικά νομίζω, μέχρι τη στιγμή που μπήκε το γκολ, δεν κινδυνεύσαμε, αν και η ΑΕΛ είχε την άκαρπη υπεροχή. Νομίζω είχε μια τελική σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, για το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω φοβηθήκαμε, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα λίγο στα πόδια μας, να δώσουμε λίγο περισσότερες ανάσες, να πάμε να διεκδικήσουμε πράγματα μπροστά στην επίθεση. Τη στιγμή που κερδίζαμε την μπάλα, τη χάναμε γρήγορα, δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση να την κρατήσουμε. Νομίζω αυτό άλλαξε λίγο στο δεύτερο. Ηρέμησαν λίγο τα παιδιά στο ημίχρονο. Είπαμε ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, πρέπει να παίξουμε. Νομίζω είναι ένα κομμάτι στο οποίο θέλουμε να έχουμε ηρεμία σαν ομάδα και να προσπαθήσουμε να το βάλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τη στιγμή μας. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ, δίκαια κέρδισε το παιχνίδι. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας πρέπει να πάμε να το κερδίσουμε για να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς».