Βαθμολογία

Μεγάλο «διπλό» για τον Δωτιέα Αγιάς!

Ο Δωτιέας Αγιάς πραγματοποίησε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι παίκτες του κ. Χρήστου Καπελιάνη έδειξαν χαρακτήρα σε ένα ακόμη ματς και πήραν ένα μεγάλο αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας.

Στο 14′ ο Φίλιππος Σκοπελίτης μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 25' το φάουλ του Κλεβί Κόλα απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας Μπεκτέσι .

Άστοχα ήταν τα σουτ στο 27′ του Σκοπελίτη και στο 29′ του Ντινιωτάκη, ενώ στο 37' ηταν και η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του Φώτη Καρατσόλη μέσα από την περιοχή έδιωξε σωτήρια πάνω από τη γραμμή ο Γιαννακόπουλος!

Στο 49' το σουτ του Ντινιωτάκη κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 51' χάθηκε διπλή ευκαιρία.

Στο 57' και στο 61' σουτ και κεφαλιά του Καρατσόλη κατέληξαν άουτ και στα χέρια του γκολκίπερ όμως ο Δωτιέας ήταν αυτός που πέτυχε γκολ!

Στο 55' το σουτ του Βλησαρούλη έφυγε άουτ, όμως στο 61' έφτασε στο 0-1 αφού εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση στην Βολιώτικη άμυνα. Η μπάλα γυρίστηκε προς την εστία, ο Καβουσάκης βγήκε άστοχα να διώξει και ο Βλησαρούλης με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στο 76' το σουτ του νεαρού Ηλία Σταμπουλή μέσα από την περιοχή απόκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Μπεκτέσι, ενώ στο 86' η κεφαλιά του βολιώτη επιθετικού έφυγε άουτ.

Στις καθυστερήσεις που κρατηθήκαν κεφαλιά του Αναστασίου έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Δωτιέα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Μαργαρίτης (66′ Μυλωνάς), Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (72′ Σταμπουλής), Αναστασίου, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (55’Παπαδήμος), Ντινιωτάκης (72′ Κατσαγεωργίου), Καρατσόλης.

Δωτιέας Αγιάς (Χρήστος Καπελιάνης): Μπεκτέσι, Κορτσάρι, Γιαννακόπουλος, Τάρτας (80′ Κ. Χατζής), Ντελής, Ντακούλας, Λαβαντσιώτης (91′ Φουκαλάς), Αναδολού, Θ. Χατζής (65΄Ντάλλας), Βλησαρούλης (65′ Σταθάκος), Δρόσος (80′ Αποστολάκης).

Διαιτητής: Ζιούτος (ΕΠΣ Ηρακλείου). Βοηθοί: Αλεξόπουλος, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων).

Με στοιχεία από το magnesianews.gr